--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κρίσεις στις ΕΔ


Αρχίζουν στις 16 Ιουλίου.Σε ετοιμότητα...τα κόμματα!

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των κρίσεων στις Ένοπλες. Που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά και τα συμβούλια δουλέψουν κάμποσες ώρες θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για να τελειώνει και η υπόθεση των μεταθέσεων.Καλώς εχόντων των πραγμάτων δηλαδή πάμε στο τέλος Ιουλίου.

Η φετεινή διαδικασία είναι ασφαλώς δραματική για όσους πρόκειται να μετατεθούν,αφού μέσα στον Αύγουστο θα πρέπει να τρέξουν για να λύσουν όλα τα θέματα που προκύπτουν από τη μετακίνησή τους.Κι αυτό έγινε άνευ λόγου και αιτίας.

Η επιμονή των κομμάτων να συνδέουν τις πολιτικές-εκλογικές εξελίξεις με τις θεσμικές λειτουργίες του στρατεύματος είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Η λογική “να μην μετακινηθεί κανείς πριν προκύψει κυβέρνηση” είναι αδιανόητη για μια χώρα που θέλει να πιστεύει ότι ανήκει στη Δύση και στο ΝΑΤΟ.

Και αποδεικνύει πόσο υποκριτικά είναι όσα λένε τα κόμματα εξουσίας όταν με στόμφο μιλάνε για “ακομμάτιστες ΕΔ” που “πρέπει να αφεθούν απερίσπασπτες στο έργο τους”! Αλλά που την ίδια ώρα δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιος αξιωματικός θα πάει που!
onalert.gr

Είναι απογοητευτική η λογική με την οποία εξακολουθούν ακόμη και τώρα να αντιμετωπίζουν τους στρατιωτικούς τα κόμματα.

Ελπίζουμε ,τουλάχιστον, κατά τη διάρκεια των κρίσεων που θα αρχίσουν να μην έχουμε τα γνωστά φαινόμενα των “μπαρμπάδων” που θα έχουν ανοιχτή γραμμή με το ΥΕΘΑ για τα “δικά τους παιδιά”! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου