--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τι χάνουν οι στρατιωτικοί


Επίδομα εξομάλυνσης: πάει για "κόψιμο" από το υπουργείο Οικονομικών.Τι χάνουν οι στρατιωτικοί

Το επίδομα εξομάλυνσης στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών.

Οι πληροφορίες που έχουν φθάσει στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ αναφέρουν ότι το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζονται σε περικοπή του επιδόματος εξομάλυνσης και το θέμα λένε οι ίδιες πηγές τέθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χ. Σταικούρα στον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο κατά την επίσκεψη του στο ΥΕΘΑ.

Το επίδομα εξομάλυνσης μισθολογικών διαφορών μετά από τις περικοπές κατά 12 και 8% , δίνεται σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν.3205/2003 και το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κατηγορία είναι:

1.       Για τους άγαμους  111,72€
2.       Για τους εγγάμους 169,21€
3.       Για τους έγγαμους με τέκνα 225,88€


Το επίδομα εξομάλυνσης μισθολογικών διαφορών λαμβάνεται υπόψη  για την χορήγηση του ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.
Από την περικοπή σκέφτονται να μην  εξαιρέσουν τα Σώματα Ασφαλείας αλλά  να τους δώσουν ένα άλλο μεγαλύτερο επίδομα που θα ισοσκελίσει και τις απώλειες τους σε σχέση με το 2009 , ώστε να  τηρηθεί και η υπόσχεση που τους δόθηκε από τον Σαμαρά,αλλά και να τα έχουν “ήρεμα και συγκεντρωμένα” για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου