--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Θα γίνουν τα Βαλκάνια η αφετηρία ενός νέου παγκοσμίου πολέμου;


Σε επίθεση της Ιρανικής τρομοκρατίας αποδίδει ευθέως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ την απογευματινή έκρηξη με τους 7 νεκρούς και πάρα πολλούς τραυματίες στο λεωφορείο που μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας! 

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 33 τραυματίστηκαν σοβαρά από την έκρηξη σε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν Ισραηλινοί τουρίστες έξω από το αεροδρόμιο της παραθαλάσσιας πόλης Μπουργκάς, στην Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσαν οι βουλγαρικές αρχές.
Η αστυνομία ανέφερε ότι επρόκειτο για "τρομοκρατική επίθεση".

Ο δήμαρχος της πόλης Μπουργκάς Ντιμίταρ Νικόλοφ επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες. Η βουλγαρική αστυνομία δεν ήταν σε θέση κατ' αρχάς να επιβεβαιώσει την υπηκοότητά τους, ανέφερε πάντως ότι λεωφορεία και οχήματα στο σημείο υπέστησαν ζημιές. Σύμφωνα με το δημόσιο βουλγαρικό ραδιόφωνο BNR και τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό bTV, δύο οχήματα έπιασαν φωτιά κι άλλο ένα εξερράγη.
"Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, υπάρχουν τραυματίες", δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Ωστόσο αργότερα η βουλγαρική κρατική τηλεόραση έκανε λόγο για επτά νεκρούς.

Ένας Ισραηλινός επιβάτης και αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού ότι η έκρηξη οφείλεται σε καμικάζι βομβιστή ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο του οχήματος. Η αστυνομία ανέφερε ότι πραγματοποιεί έρευνα, χωρίς να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ επιβεβαίωσε από την Ιερουσαλήμ ότι σημειώθηκε επίθεση εναντίον Εβραίων τουριστών στη Μπουργκάς με τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Η επίθεση σημειώθηκε στην 18η επέτειο από την επίθεση στον ασφαλιστικό οργανισμό των Εβραίων στην Αργεντινή (AMIA), στην οποία είχαν βρει το θάνατο 85 άνθρωποι και 300 είχαν τραυματιστεί.

Ένας εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Οφίρ Γκέντελμαν, είπε ότι "όπως φαίνεται έγινε μια επίθεση εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς στο αεροδρόμιο της Μπουργκάς στη Βουλγαρία".

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε μια "ιρανική τρομοκρατική επίθεση", αναφερόμενος στο αιματηρό επεισόδιο στη Μπουργκάς. "Όλες οι ενδείξεις δείχνουν το Ιράν", υποστήριξε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του. "Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει ιρανικές απόπειρες να πληγούν Ισραηλινοί στην Ταϊλάνδη, στην Ινδία, στη Γεωργία, στην Κένυα, στην Κύπρο και αλλού", πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. 

Δεκαοκτώ χρόνια ακριβώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της εβραϊκής κοινότητας στην Αργεντινή, η δολοφονική ιρανική τρομοκρατία συνεχίζει να πλήττει αθώους. Αυτή είναι μια ιρανική τρομοκρατική έφοδος που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο", υποστήριξε ακόμα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. "Το Ισραήλ θα απαντήσει σθεναρά στην ιρανική τρομοκρατία", απείλησε.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταδικάζει "με τον πιο έντονο τρόπο" την επίθεση εναντίον Ισραηλινών στη Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Τζέι Κάρνεϊ δήλωσε ότι "οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν επιθέσεις εναντίον αθώων, ειδικά παιδιών, με τον εντονότερο τρόπο", και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα "προσεύχεται" για τα θύματα.

Το αεροδρόμιο στην Μπουργκάς έκλεισε μετά το επεισόδιο και οι πτήσεις ανακατευθύνονταν στο αεροδρόμιο της Βάρνας, σύμφωνα με τις αρχές.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι η Βουλγαρία--δημοφιλής τουριστικός προορισμός για Ισραηλινούς τουρίστες--είναι ευάλωτη σε επιθέσεις από ισλαμιστές εξτρεμιστές που θα μπορούσαν να διεισδύσουν μέσω της γειτονικής Τουρκίας.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

1 σχόλιο:

  1. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ.
    ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή