--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΜΟΛΙΕΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ


Σενάρια αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση - Μπλόφα ή αλήθεια;
02-07-2012 17:03:53
 Σενάρια περί απόσυρσης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι αποχής από την στήριξή της διακινούνται τις τελευταίες ώρες και θα δείξει αν αυτό αποτελεί απλή απειλή του Ε.Βενιζέλου προς τους αντιρρησίες βαρώνους που
έχουν έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον πρόεδρο του κόμματος (κυρίως τον Α.Λοβέρδο και τον Μ.Χρυσοχοΐδη) ή μία πολιτική απόφαση που έχει ληφθεί.
Ο λόγος είναι ότι το ΠΑΣΟΚ - ή εν πάση περιπτώσει ότι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ - έχει αποσυντεθεί από την επομενη του σχηματιμσού της κυβέρνησης και του βέτο που πρόβλα εο Ε.Βενζέλος για την συμμετοχή σε αυτήν των "σωματοφυλάκων" του Μνημονίου, οπότε από τότε οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης έχουν ξεκινήσει έναν  άναυ προηγουμένου πόλεμο σε βάρος του.
Τώρα ο Ε.Βενιζέλος απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όπως υποστηρίζουν κύκλοι προσκείμενοι σε αυτόν προκειμένου "να ασχοληθεί το κόμμα με την προσπάθεια ανασυγκρότησής του απερίσπαστο από κυβερνητικές ευθύνες". Εκτός και είναι μπλόφα να να σιγήσουν οι "βαρώνοι" -"αιώνιοι υποτργοί" - που απειλούν με αποχώρηση αν δεν εισέλθουν στην κυβέρνηση.
Έτσι ή αλλιώς μόνο πέντε στελέχη της κυβέρνησης θεωρούνται του ΠΑΣΟΚ ή έξι αν συνυπολογίσουμε και τον ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρα.
Πάντως οι πηγές αυτές τονίζουν ότι "Τυχόν αποχώρηση δεν έχει σχέση με την στήριξή της η οποία θα συννεχιστεί".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου