--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Ανησυχία για τον κίνδυνο απελευθέρωσης των φονιάδων της ΔΙΑΣ λόγω παρέλευσης του 18μηνου...


-

Βαθιά ανησυχία αρχίζει και καταλαμβάνει την οικογένεια της Αστυνομίας μπροστά στη διαφαινόμενη πλέον ως πολύ πιθανή και ορατή προοπτική απελευθέρωσης των 4 κακοποιών που κατηγορούνται για τη δολοφονία των ηρωικών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ πέρσι την 1 Μαρτίου στην περιοχή του Ρέντη, λόγω λήξης του ... 18μηνου της προφυλάκισης!
Μετά τη σκανδαλώδη κατά την αντιτρομοκρατική "απελευθέρωση" των Πόλας
Ρούπα Νίκου Μαζιώτη εξαιτίας των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και της αβελτηρίας του δικαστικού συστήματος να ιεραρχήσει κατά προτεραιότητα τις επείγουσες υποθέσεις δρομολογώντας την έγκαιρη εκδίκαση τους, "βγήκαν" έξω οι φάκελοι των πιο σοβαρών εκκρεμών υποθέσεων που κινδυνεύουν να χαθούν και πρώτος στη λίστα είναι αυτός της εν ψυχρώ εκτέλεσης με καλάσνικοφ των παιδιών της ΔΙΑΣ, Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Η σύλληψη των 4 από τους 5 αδυσώπητους κακοποιούς έγινε στις 6 Μαΐου 2011, με αποτέλεσμα να έχουν διανυθεί ήδη 14 μήνες δίχως η υπόθεση να εκδικαστεί, μεσολαβούν τουλάχιστον άλλοι 2 μήνες ραστώνης και αποχής των δικαστών από την αίθουσες κι απομένουν άλλοι δύο μήνες για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία απονομής δικαίου, χωρίες να συνυπολογίζονται οι λελογισμένες αναβολές και διακοπές της δίκης οψέποτε και αν αρχίσει.

Όπως πιστεύεται, ακόμη και να ξεκινήσει, το 18μηνο της προφυλάκισης θα λήξει μεσούσης της δίκης -εάν γίνει η έναρξη της μέχρι τότε- με αποτέλεσμα στις 6 Νοεμβρίου οι κατηγορούμενο να ... αφεθούν ελεύθεροι!!!


http://bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου