--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αρχηγός ΓΕΣ και κομματοκρατία


 Ο τρόπος , ο χρόνος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κος Κων. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τους λόγους του. Η κομματοκρατία εξακολουθεί να ασκεί τις γνωστές μεθόδους της. Αντιλαμβάνεται τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ως ιδιοκτησία της βασιζόμενη στο γεγονός ότι πολύ συχνά στο παρελθόν καλοί και τίμιοι αξιωματικοί, από υπερβάλλουσα πίστη προς τους δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς για να μη θεωρηθούν αντιδραστικοί, υπέκυπταν στις αξιώσεις της. Ο Αντγος Κων. Ζιαζιάς έδειξε ότι δεν είναι όλοι έτσι. Έχουν περάσει 38 χρόνια δημοκρατικού βίου στη Χώρα μας και η ηγεσία των Ε.Δ δεν έχει πλέον να αποδείξει τίποτε. Ο ΣΕΕ τον συγχαίρει για το θάρρος του αλλά κυρίως για την εντιμότητά του να θέσει υπεράνω του προσωπικού του συμφέροντος τη διατήρηση των αρχών της αξιοκρατίας του Ελληνικού Στρατού.

Είναι λυπηρό αλλά το κομματικό κράτος στηρίζεται στην παροχή εκδουλεύσεων μικρού αριθμού, ευτυχώς, αποστράτων αξιωματικών οι οποίοι προσκόλλησαν σε κόμματα και πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάντια της Πατρίδος. Η αθλιότητα της πολιτικής Μπεγλίτη βρίσκει μιμητές.
Ευτύχημα ότι ο νέος Α/ΓΕΣ Αντγος κος Κων. Γκίνης είναι ένας άριστος αξιωματικός με πλούτο μορφώσεως και σπουδαίων αρετών τις οποίες κοσμεί το αναμφισβήτητο ήθος του. Ο ΣΕΕ τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία. Να ηγηθεί του Ελληνικού Στρατού και να τον διοικήσει σύμφωνα με τις αρχές του. Ο ίδιος δεν οφείλει σε κανέναν πολιτικό ή κομματάνθρωπο τίποτα. Ασπίδα του στις κομματικές ορέξεις ας αποτελέσει ένα φύλλο χάρτου με την παραίτησή του από τώρα με ανοιχτή την ημερομηνία.
Η Πατρίδα βρίσκεται σε δύσκολες μέρες. Τη λύση των προβλημάτων ο Ελληνικός Λαός εξακολουθεί να την αναμένει από αυτούς οι οποίοι τα δημιούργησαν και οι οποίοι ατυχώς είναι ανίκανοι να του προσφέρουν λύση. Η σημερινή όμως ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με πίστη στο δημοκρατικό πολίτευμα, οφείλει να αποκρούσει την άθλια κομματοκρατία και τους υπηρέτες της από το χώρο αυτό.

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΠΡΩΤΡΕΧΟΥΜΕ Ο ΖΙΑΖΙΑΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ;Η ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ; ΠΟΣΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή