--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η Επόμενη Μέρα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Φίλες και Φίλοι,

Έπειτα από μια εμπειρία τριών περίπου μηνών ενεργά ασχολούμενος με το Κόμμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, είχα απογοητευθεί.

Βλέποντας την αποδοχή του κόσμου στην ιδέα ενός Κόμματος Αποστράτων, όχι πολιτικών αλλά πολιτικοποιημένων, που με όλα τα λάθη και τις αδυναμίες λόγω της πίεσης χρόνου, να έχει εκλογικά ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια με τόσους πολλούς αλλά ταυτόχρονα άπειρους υποψηφίους και να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 38.500 ψήφους, όλα αυτά τα παραπάνω για ανθρώπους με

εμπειρία στα πολιτικά και εκλογικά δρώμενα θεωρούνται μεγάλη επιτυχία.

Ύστερα από την Κεντρική Επιτροπή της Λάρισας απογοητεύτηκα διότι άτομα με υπεύθυνες θέσεις στο Κόμμα έδρασαν τελείως αντίθετα με το εκλογικό αποτέλεσμα. Εγωισμοί, μικροπολιτικές, νοοτροπίες και προσωπικές προβολές δημιούργησαν την αίσθηση του χάους.

Μετά την Κεντρική Επιτροπή της 8ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, αναθεώρησα τις απόψεις μου και ταυτόχρονα ενθουσιάστηκα καθότι είδα, αισθάνθηκα και ένοιωσα έναν αέρα ανθρώπων με σκέψη και επαγγελματισμό, ανάλυση για τα πεπραγμένα, οργάνωση όχι βγαλμένη από εγχειρίδιο, ουσιαστικό σχεδιασμό, επιχειρήματα και στόχους για το μέλλον. Έτσι τώρα υπάρχει ένας ξεκάθαρος σκοπός και αποκρυσταλλωμένοι στόχοι για την επόμενη μέρα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που συμπεριφέρεται πλέον σαν ένας πραγματικός πολιτικός φορέας.

Τα νέα άτομα που στελέχωσαν καίριες θέσεις αλλά και αυτοί που τοποθετήθηκαν σε καινούργιους ρόλους μέσα στο Κόμμα διακατέχονται από γνώση, δυναμισμό, φρέσκιες ιδέες και τεκμηριωμένες θέσεις. Εάν όλα αυτά συνεπικουρηθούν από τη στελέχωση με νέα και ικανά άτομα αντίστοιχα και για το υπόλοιπο της Περιφέρειας, τότε ξανά όλοι μαζί εμπρός, ενωμένοι, σίγουρα θα κερδίσουμε.

Τώρα που τα άλλα Κόμματα διαλύονται, εμείς σε πείσμα των καιρών και των αντίξοων συνθηκών, υπηρετώντας πιστά αυτούς που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους καινούργιους ψηφοφόρους που θα προσελκύσουμε με την αγνότητα των προθέσεων, τη σταθερότητα των απόψεων και με την καθαρότητα των θέσεων μας, θα βαδίσουμε μπροστά δυνατότεροι, αποφασιστικότεροι και αποτελεσματικότεροι υπηρετώντας ανεξαιρέτως όλους τους Έλληνες και το Εθνικό συμφέρον.

Συνεχίζουμε λοιπόν με περισσότερη δύναμη & πάθος
αλλά….
με το ίδιο ήθος!!!

Καβαρλής Γ. Δημήτριος
Υποψήφιος Βουλευτής
Β΄ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου