--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τραπεζίτες κατά ενστόλων, ιερέων, και δικαστικών...!!


Σε μια απαράδεκτη μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα η Alpha Bank κάνει λόγο για την ανάγκη εκ νέου περικοπής των ειδικών μισθολογίων γιατί όπως υποστηρίζει έτσι θα υπάρξει εναρμόνιση με τις περικοπές που έχουν ισχύσει σε άλλους δημόσιους υπαλλήλους.

Μάλιστα η συγκεκριμένη τράπεζα θεωρεί την περαιτέρω μείωση των μισθολογίων αυτών και ως επιβεβλημένη(!). Το σημαντικότερο όμως όλων είναι η «λιποβαρής» επιχειρηματολογία της μελέτης η οποία επικαλείται λίγο έως πολύ «φιλοσοφικής» ποιότητας αιτιάσεις για να δικαιολογήσει το περαιτέρω κόψιμο των ειδικών μισθολογίων. 

Όπως αναφέρει και το YENED.wordpress.com η περικοπή στους μισθούς των ειδικών μισθολογίων αποτελεί μέτρο εναρμόνισης με τις πολύ μεγαλύτερες περικοπές που έγιναν στους μισθούς των υπαλλήλων ενώ εάν δεν γίνουν οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια τότε θα πρόκειται περί της συνήθους πολιτικής προστασίας των ημετέρων!

Παράλληλα στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι δεν πρέπει η εφαρμογή των ισοδύναμων μέτρων να αποτρέψουν ουσιαστικά την κυβέρνηση από το περικόψει τα ειδικά μισθολόγια. 

Το θράσος όμως των συντακτών της έκθεσης συνεχίζεται καθώς αναφέρει ότι την τρέχουσα περίοδο δεν συμφέρει την Ελλάδα να επαναφέρει στη συζήτηση μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και εφαρμόζονται, τη στιγμή που βασική της επιδίωξή θα πρέπει να είναι η ταχύτερη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα και η κανονική καταβολή των δόσεων της χρηματοδοτικής βοήθειας.

Δηλαδή με άλλα λόγια καμία προσπάθεια για διόρθωση των κοινωνικών αδικιών και όχι μονό αυτό αλλά τήρηση όλων αυτών που έχουν σύρει τη χώρα στα πρόθυρα μιας κρίσης που δεν έχει όμοιά της δεν έχει δει ο τόπος και προσέξτε όλα αυτά για την ομαλή καταβολή των δόσεων! Αυτό είναι μόνο που ενδιαφέρει στην ουσία την Alpha Bank και τίποτα άλλο. 

Μόλις εχθές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε δηλώσει πως οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί μείωση του εισοδήματός τους κατά 37% παρόλα αυτά η έκθεση της συγκεκριμένης τράπεζας θεωρεί πως η μείωση αυτή είναι μικρή και πρέπει να διερευνηθεί και άλλο! Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στα σώματα ασφαλείας. 

Έτσι την επόμενη φορά που θα γίνει ενδεχομένως ληστεία σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας αυτής, καλό θα είναι να μην καλέσουν την Αστυνομία αφού με τα λεφτά που θα παίρνουν οι Αστυνομικοί –μετά την πρότασή της- αμφιβάλουμε πόσοι θα εξακολουθήσουν να υπηρετούν στο Σώμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου