--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Μυστική συνάντηση την νύχτα Μ.Κλίντον με Α.Σαμαρά


  Ποιοι υπουργοί συμμετείχαν

Μυστικές συναντήσεις με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και την ομάδα των επιχειρηματιών που τον συνοδεύουν (τρεις Ελληνοαμερικανοί κι ένας Εβραιοαμερικανός) είχαν χθες αργά το βράδυ τόσο ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, όσο και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησής του, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης που ενημέρωσαν σχετικά το
defencenet.gr.

Βασική αντζέντα των συζητήσεων: Τα ελληνικά κοιτάσματα των υρδογονανθράκων που έχουν ήδη εντοπιστεί και νη αξιοποίησή τους (μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μέτοχος της Noble Energy που έφερε καλά αποτελέσματα στην Κύπρο σε όλα τα επίπεδα), αλλά και το θέμα της Συρίας.  
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων που έγιναν στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" συμμετείχε και ομάδα Ελληνοαμερικανών, όπως πρόείπαμε με επικεφαλή τον Αndrew Limberis. Οι υπουργοί της κυβέρνσης που συναντήθηκαν σίγουρα με τον Μ.Κλίντον ήταν οι Π.Παναγιωτόπουλος (υπουργός Εθνικής Άμυνας) και Δ.Αβραμόπουλος (υπουργός Εξωτερικών), ενώ φημολογείται και η ύπαρξη ενός τρίτου υπουργού στις μυστικές συζητήσεις. 
Η έλευση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην χώρα μας, πλαισιώνεται από την πρόσκληση που του έγινε από την διεθνούς ΜΚΟ «Ελληνική Πρωτοβουλία» (Hellenic Initiative), η οποία αποτελεί οργάνωση που συνέστησαν επιφανείς Ελληνοαμερικανοί της διασποράς.
Ο Μ.Κλίντον ενωρίς το βράδυ δείπνησε σε restaurant της λεωφόρου Συγγρού, αφού πέρασε χωρίς να γίνει αντιληπτός το μικρό ΙΧ του μέσα από μια ... διαδήλωση Κούρδων που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα (περί τις 20.00 χθες το βράδυ) μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.
Αμέσως μετά το δείπνο του συναντήθηκε με τους υπουργούς της κυβέρνησης και εν συνεχεία αφίχθηκε στο ξενοδοχείο και ο Α.Σαμαράς, όπου νέγιναν οι ουσιαστικές συζητήσεις.
Όλα αυτά δώδεκα ώρες πριν από την δημοσιοποιημένη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα στις 12 το μεσημέρι.
Είναι κάτι παραπάνα από σαφές ότι η ουσιαστική συζήτηση έγινε χθες το βράδυ και το περίεργο είναι ότι πέρα από την αναμενόμενη αντζέντα που υπήρχε για τους υδρογονάνθρακες, εθίγη και το θέμα της Συρίας, όπου η γενική αντίληψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι ότι "οδεύουμε προς σύγκρουση ευρείας κλίμακος και κακό θα ήταν η Ελλάδα να διαλάξει την σωστή πλευρά" . Με απλά λόγια να σταθεί απέναντι από την Ρωσία.
Τώρα τι γυρεύουν μέσα στην "μαύρη νύχτα" να συναντώνται και να μιλάνε για τόσο "βαριά" θέματα ένα πρωθυπουργός, δυο-τρεις υπουργοί, ένας πρόεδρος των ΗΠΑ και κάποιοι επιχειρηματίες που "φροντίζουν για το καλό της Ελλάδας", αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Πάντως ελπίζουμε το τελευταίο ("το καλό της Ελλάδας") να μην είναι σχήμα λόγου...
22-07-2012 08:03:54
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου