--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ


Τι χάνουν οι στρατιωτικοί από το κόψιμο των οδοιπορικών.Δεδομένες οι περικοπές παρά τις υποσχέσεις


Τι θα χάσουν οι στρατιωτικοί σε περίπτωση που κοπούν τα οδοοιπορικά,μπορείτε να δείτε στον πίνακα που δημοσιεύουμε. Από 88 έως 235 ευρώ είναι οι απώλειες που θα έχουν. Ποσά που με τις σημερινές συνθήκες θα “πονέσουν” πολύ.

Το βέβαιο είναι ότι παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ,που ακολούθησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις ,παρά τις “μάχες” που λέει ότι κάθε μέρα δίνει ο Παναγιωτόπουλος, η αλήθεια είναι ότι οι νέες περικοπές στους στρατιωτικούς είναι αναπόφευκτες. Οι “μάχες” αφορούν στην “μορφή” που θα έχουν οι περικοπές. Θα είναι το 12% ή θα είναι τα οδοιπορικά τα οποία είναι και πιο …επικοινωνιακά; Τι εννοούμε με το επικοινωνιακά; Μα ότι πάλι θα παρουσιάσουν τους στρατιωτικούς στην κοινή γνώμη ως “προνομιούχους” που έπαιρναν οδοιπορικά-μαϊμού!

Κανείς δεν θα κάνει το κόπο να εξηγήσει ότι αυτά τα χρήματα ήταν επιλογή των εκάστοτε κυβερνήσεων να δίδονται στους στρατιωτικούς ως βοήθημα για να συμπληρώνεται ο χαμηλός μισθός. Σ΄ αυτό το θέμα ευθύνες έχουν και οι στρατιωτικές ηγεσίες που τόσα χρόνια δέχονταν τα πολιτικά “κόλπα” και δεν απαίτησαν να σταματήσουν να πληρώνονται οι στρατιωτικοί με επιδόματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδοιπορικά τέλος για στρατιωτικούς! Απαίτηση της τρόϊκας που "περνάει" στη κυβέρνηση

Ο Παναγιωτόπουλος "χρυσώνει" το χάπι για τη μείωση του 12% στους στρατιωτικούς
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου