--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΤΗΝ 8 ΙΟΥΛ


  • Κεντρική Επιτροπή 8ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη‏

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την 08 Ιουλίου και από ώρα 11:00, με σκοπό να πραγματοποιηθεί μια νέα εκκίνηση του  Συνδέσμου η οποία θα  συνοδεύεται από οργανωτική αναδιάρθρωση και  από καθορισμό στόχων. Οι απόψεις , η εποικοδομητική κριτική αλλά και η συμμετοχή στην  οργανωτική δομή, όσων τιμούν τον Σύνδεσμο, είναι απαραίτητη  για τον καθορισμό και την επίτευξη των Στόχων. 

Λεπτομέρειες για τον χώρο σύγκλησης ΚΕ από http://www.syndesmosee.gr/

Θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση από την Αθήνα με αναχώρηση την 05:00 πρωινή ώρα της Κυριακής 08 Ιουλίου και επιστροφή με τη λήξη της ΚΕ. Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 35 ΕΥΡΩ.
Οι επιθυμούντες παρακαλούνται όπως αποστείλουν email η επικοινωνήσουν  στο 211 182 6004 (αστική χρέωση) καθημερινά από τις 11:00 έως 13:00 για κράτηση θέσεων και ρύθμιση τόπου επιβίβασης .
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου