--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Πρώτες υποψηφιότητες με το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας‏ Βοιωτίας του Γιώργου Κεχαγιά και Νίκου Λάμπρου

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες                               
Το πολιτικό σύστημα εξουσίας, που δομήθηκε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, βασίσθηκε στην ψηφοθηρία των πολιτικών κομμάτων με κύρια όπλα το λαϊκισμό και τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις οποίες το ίδιο δημιούργησε. Μέσα σ’ αυτό το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο,  της κομματοκρατίας  δημιουργήθηκε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ένας νέος αυθόρμητος πολιτικός σχηματισμός, προερχόμενος από  γνήσιες πατριωτικές και λαϊκές δυνάμεις, με σκοπό:
Να ανασύρει την Πατρίδα από το γενικευμένο τέλμα και την παρακμή, με την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Να αναδείξει τον πραγματικό Έλληνα, τον φιλότιμο, τον εργατικό,  τον πατριώτη, ο οποίος δεν  έπαψε να υπάρχει, αλλά απλώς περιμένει αυτόν  που θα του ξαναδώσει τη θέση που του αρμόζει, μέσα σε μία κοινωνία με πραγματικά ίσες ευκαιρίες προς όλους.
    Να πετύχει την αληθινή ενότητα του Ελληνικού Λαού, αφήνοντας πίσω τις ξεπερασμένες διχαστικές ιδεολογίες προκειμένου η Πατρίδα μας να βρει ξανά την ιστορική της συνέχεια προς την πρόοδο και τον πολιτισμό.
Συμπατριώτισσες  και συμπατριώτες, σ’ αυτόν τον αγώνα έχουμε στρατευθεί και με οδηγό την αγάπη και ενθουσιασμό για την Πατρίδα,  την εντιμότητα  και  απλότητα, υποσχόμαστε ,να βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για την αναστήλωση του ηθικού και της αξιοπρέπειας του πολίτη.
  Γεώργιος Κεχαγιάς                                 Νίκος Λάμπρου
    Ταξχος (ΔΒ)  ε.α.                                   Σχης (ΠΖ) ε.α.
Υποψήφιοι Βουλευτές Νομού Βοιωτίας            georgioskechagias@gmail.com                     &                            lamprouΝi@gmail.com                                                                                                                                           τηλ.:6973557300                                        τηλ.:6971644676                                                                            http://seeboiwtias.blogspot.com/     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου