--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επιστολή προς ενημέρωση επίσημων ιστότοπων ΣΕΕ


Με την παρούσα ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ενημερώνει πως τα επίσημα διαδικτυακά μέσα και τόποι, προς επικοινωνία με μέλη αλλά και όσον αφορά την ενημέρωση και ανακοινώσεις σχετικά με το κόμμα, τις δραστηριότητες και τις προγραμματικές του θέσεις, είναι αποκλειστικά και μόνο οι ακόλουθοι.

επίσημη ιστοσελίδα: http://www.syndesmosee.gr
επίσημος χώρος επικοινωνίας: http://forum.syndesmosee.gr
επίσημο blog: http://apostratoi.blogspot.com
επίσημη σελίδα του f/b: https://www.facebook.com/syndesmosee
Σύνδεσμος στο twitter: http://www.twitter.com/Syndesmosee


Οποιοσδήποτε άλλος ηλεκτρονικός χώρος, group ή ιστότοπος στο διαδίκτυο, σε όποια άλλη ηλεκτρονική τοποθεσία, με περιεκτικό το όνομα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, έχει δημιουργηθεί από ιδιωτικές πρωτοβουλίες , φίλων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας προς κοινωνική συναναστροφή φίλων και μελών ανά περιφέρεια και επουδενί δεν αποτελούν επίσημο και θεσμικό όργανο τύπου και ενημέρωσης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Στους χώρους αυτούς εκφράζονται προσωπικές πεποιθήσεις μελών, φίλων και επισκεπτών και όχι έκφραση θεσμικών οργάνων του κόμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου