--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Ψηφίστε αντιμνημονιακό κόμμα- Αποχή, λευκό , άκυρο, ευνοούν τα κόμματα του Μνημονίου


Προσκλητήριο  προς τους Έλληνες «να ψηφίσουν μαζικά, το κόμμα, κίνημα ή σχηματισμό που θεωρούν ότι έχει την πιο συνεπή αντιμνημονιακή στάση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση» απευθύνει ο Μίκης Θεοδωράκης και το Πολιτικό Συμβούλιο της «Σπίθας» ανακοινω΄νοντας ταυτόχρονα, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές. Τονίζουν ότι «η αποχή το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα του μνημονίου».
Η ανακοίνωση της «Σπίθας» για τις εκλογές αναφέρει:
«Το Πολιτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα των εκλογών - που εικάζεται ότι θα προκηρυχθούν για τις 29 Απριλίου ή τις 6 Μαΐου -  μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις επιστολές του ιδρυτή του Κινήματος μας Μίκη Θεοδωράκη.

Οι επικείμενες εκλογές, εφόσον  τελικά γίνουν, θα έχουν κρίσιμη ιστορική σημασία. Η τρόικα επιδιώκει στις εκλογές  αυτές την τρίτη νίκη της.

Πέτυχε με το μνημόνιο  τον οικονομικό αφοπλισμό της Ελλάδας, με την δανειακή τον νομικό  και στις εκλογές επιδιώκει τον πολιτικό της αφοπλισμό.

Θέλει να εκμεταλλευθεί τυχόν εκλογική νίκη των μνημονιακών  κομμάτων, προκειμένου να νομιμοποιήσει εκ των υστέρων τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, που υπερψηφιστήκαν  πραξικοπηματικά.

Οι προσεχείς εκλογές υπό τις συνθήκες αυτές, τείνουν να πάρουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο και τις δανειακές.

Είναι ιστορικές οι ευθύνες των κομμάτων, κινημάτων και ατόμων που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να συγκροτήσουν ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο, παρά τις άοκνες, πολύμηνες, επίμονες και υπομονετικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Μίκη Θεοδωράκη και του ΚΑΠ-Σπίθα.

Υπό αυτές τις συνθήκες το ΚΑΠ-Σπίθα  δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές. ...

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες  να ψηφίσουν μαζικά, το κόμμα, κίνημα ή σχηματισμό που θεωρούν ότι έχει την πιο συνεπή αντιμνημονιακή στάση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Η αποχή το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα του μνημονίου.
Το Κίνημα θα συνεχίσει, καθημερινά την προσπάθεια του, να αποκαλύπτει τον ρόλο των κομμάτων της εξουσίας  και του μαύρου μετώπου και να χτίσει το Πανεθνικό Παλλαϊκό Μέτωπο  ενάντια στην πολιτική των μνημονίων,  μέσα από το κίνημα Αντίστασης και εκδηλώσεις, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού σε κάθε γωνιά της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου