Αγαπητοί φίλοι
      Γνωρίζουμε όλοι μας πως η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της. Η συγκυρία (ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΣΕΕ και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) απαιτεί να συστρατευθούμε περισσότερο ενωμένοι-συνεργάσιμοι, διότι έχουμε κοινά ιδανικά και κοινούς στόχους, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τον αναμενόμενο βαθμό επιτυχίας (στα αποτελέσματα των εκλογών) μέσα από την προβλεπόμενη εκλογική διαδικασία.
 Πήρα την απόφαση αυτή, ευελπιστώντας πως η παρουσία σας σε επίπεδο συνεργασίας των καθηκόντων μας είναι τουλάχιστον δεδομένη. Εάν δεν το πίστευα, δεν θα αποτολμούσα σε μια τέτοια απόφαση.
Η αυτοκριτική είναι μάλλον άγνωστη λέξη στην εποχή μας πλην των μελών του ΣΕΕ σχεδόν του συνόλου των. Αν όμως δεν ενδοσκοπήσουμε τον εαυτό μας, εάν δεν αναγνωρίσουμε τα λάθη και τις ευθύνες μας, δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. Πρέπει φίλοι μου, να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας.
Πρέπει το όραμα του ΣΕΕ να γίνει τρόπος πίστης και ζωής. Ως πιστό μέλος στο σκοπό Ίδρυσης του ΣΕΕ, από την όποια θέση, θα εργάζομαι ακατάπαυστα, με σοβαρότητα-υπευθυνότητα-μεθοδολογία περήφανος για τη συνεργασία-φιλία μαζί σας. Για μένα δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω. Με ιδιαίτερη εκτίμηση, καθώς και με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς ζητώ τόσο την ψήφο όσο και την υποστήριξή σας.

Θοδωρής Κουτσοτόλιος
Τομεάρχης 4ου Διαμ. Αθηνών
6944894468-ΓΕΣ*732843