--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας εγκαινιάστηκαν χθες στη Λάρισα


Τα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας εγκαινιάστηκαν απόψε στη Λάρισα, παρουσία στελεχών, μελών, αλλά και φίλων του κόμματος.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, κ. Πάτροκλος Λυμπερόπουλος, έστειλε στον κόσμο, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη, από κανέναν, ενώ συνέχισε προσθέτοντας: «Kάθε Έλληνας πολίτης, πρέπει να πάρει την απόφασή του γιατί κινδυνεύει η χώρα μας, τα παιδιά μας και όλοι μας, αυτά είναι που μας έφεραν εδώ και γι’ αυτό και αγωνιζόμαστε».
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, αποτελεί ένα νέο πολιτικό φορέα, με πρωτοβουλία των απόστρατων αξιωματικών των ΕΔ, ΣΑ και πολιτών και έχει σαν στόχο την ανάδειξη των υγιών Εθνικών και Δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, όπως τονίστηκε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος. ...


 Επιπλέον το όραμα του κόμματος, όπως αυτό ανακοινώθηκε είναι «να ανασυρθεί η Ελλάδα, από το γενικότερο τέλμα και την παρακμή που την οδήγησαν οι ανάξιες και καταστρεπτικές πολιτικές δυνάμεις στην διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου και αναστηλώσουμε το ηθικό και την αξιοπρέπεια του λαού μας» κατέληξε ο κ. Λυμπερόπουλος.


 Επίσης στα εγκαίνια μίλησε ο υπεύθυνος του ΣΕΕ για τη Θεσσαλία και υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου στο νομό Λάρισας κ. Βασιλόπουλος Αθανάσιος και ο υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου στο νομό Λάρισας κ. Νίκος Καρδούλας, εστιάζοντας στις βασικές αρχές και προτάσεις του κόμματος.


Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος Δεοντολογίας του κόμματος κ. Σταύρος Σακελλαρόπουλος (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου) και στελέχη από τη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου