--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Διαδικτυακή δημοσκόπηση επί συνόλου 70.000 υποψηφίων ψηφοφόρων σε 12 διαφορετικά ιστολόγια!!!

Τα αποτελέσματα όλων των ανεξάρτητων δημοσκοπήσεων είναι συντριπτικά κατά του τρικομματισμού ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ όπου αν αθροίσουμε τα ποσοστά και των τριών δεν ξεπερνάνε το 10% μαζί!

Για την ακρίβεια μιλάμε για 9,68%! Αυτός είναι ο λόγος που τα μεγάλα στελέχη πηδάνε σαν τα ποντίκια από την βάρκα! Θα ήθελα πολύ να δω τα μούτρα των δημοσκόπων το βράδυ τον εκλογών να δω πως θα δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!! Αυτό που θα δείτε παρακάτω είναι γραφήματα με τα μέχρι σήμερα το μεσημέρι αποτελέσματα 3/4/2012 τα οποία έρχονται σχεδόν σε 100% αρμονία με την δημοσκόπηση που και εμείς κάναμε για το αν θα πρέπει να δεχθούμε τα μνημόνια και το 86% των Ελλήνων λέει ΟΧΙ Λοιπόν παρακάτω βλέπουμε με την μορφή γραφήματος στην αριστερή στήλη των αριθμό των ψήφων, στην κάτω μπάρα το συνδυασμό του κόμματος. Η δημοσκόπηση θα πρέπει να πούμε ότι είναι άδικη για τον κύριο Καμένο και κάποια άλλα νέα κόμματα γιατί σε μερικά δεν υπήρχε ούτε καν το όνομα τους!!!

Διαβάστε αναλυτικά την διαδικτυακή δημοσκόπηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου