--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Εκδηλώσεις στη ΘεσσαλονίκηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, η εκδήλωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , στο Ξενοδοχείο «Πανόραμα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για το Δήμο  Χορτιάτη – Πυλαίας του Νομού Θεσσαλονίκης. Μέλη και νέοι φίλοι του κόμματος απήντησαν στην πρόσκληση να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις , τις ιδέες μας καθώς και τους κύριους στόχους μας  και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για τον κοινό μας σκοπό , της προσπάθειας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας. Στο κάλεσμα του κόμματος- σε μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται συνεχώς το διάστημα αυτό, τόσο στο Νομό Θεσσαλονίκης , όσο και σε όλη τη χώρα - η προσέλευση του κόσμου είναι αξιοσημείωτη , ενώ αντιλαμβάνεται αμέσως κανείς πως υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών να γνωρίσουν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να τον ορίσουν ως συνειδητή επιλογή τους στις επικείμενες εκλογές.
Στην εκδήλωση της Παρασκευής, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  πραγματοποίησε παρουσίαση  υποψηφίων βουλευτών που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια του Νομού Θεσσαλονίκης:
Α’ Θεσσαλονίκης: Γαλόπουλος Άγγελος του Αποστόλου, Ευτυχίδης Γρηγόριος του Ευσταθίου, Μπίλιας Θωμάς του Γεωργίου, Σιώκος Απόστολος του Γεωργίου, Τόσκας Αντώνιος του Αλεξάνδρου, Χιονίδου Δήμητρα του Αλεξάνδρου, Μιχαηλίδης Χαράλαμπος του Δημητρίου
Β΄ Θεσσαλονίκης : Δαλακλή Νατάσσα του Ελευθερίου, Καβαρλής Δημήτριος  του Γεωργίου, Κινικλής Γεώργιος του Νικολάου, Κασσάρας Στυλιανός του Ηρακλή.
Η δυναμική  του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζεται ακάθεκτη καθώς την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του Γραφείου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο Κιλκίς σε κεντρικό σημείο της πόλης .

Με τις πιο θερμές ευχές μας για την πιο αισιόδοξη γιορτή της  Χριστιανοσύνης την Ανάσταση του Χριστού , ευελπιστούμε και αγωνιζόμαστε για την Ανάσταση και την  Αναγέννηση της Πατρίδας μας.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
http://www.syndesmosee.gr/index.php/press-room/office-1
Επικοινωνία:  Αθήνα  τηλ. 211 182 6004
                     Θεσσαλονίκη τηλ. 2314 316554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου