--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εκδήλωση στη Χαλκίδα

Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Χαλκίδας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, καλεί σήμερα  Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 18.30 τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου της Χαλκίδας - Εύβοιας  στο Ξενοδοχείο Παλίρροια (Αίθουσα "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - 2"), με αντικείμενα εργασιών τα παρακάτω :

1. Παρουσίαση των Προγραμματικών Θέσεων του Σ.Ε.Ε, όπως αυτές εγκρίθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την 5η Φεβρουαρίου 2012 και οριστικοποιήθηκαν κατά το 1ο Συνέδριο την 4η Μαρτίου 2012 .

2. Εκδήλωση ενεργειών για την ανάδειξη Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (ΠΕ Ευβοίας), το οποίο θα αποτελείται από τους παρακάτω :

α. Πρόεδρο Συμβουλίου ΠΕ Εύβοιας

β. Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρους, υπεύθυνους για τον Τομέα Ιδεολογίας - Πολιτικού Σχεδιασμού και Τομέα Εκτελεστικού, αντίστοιχα .

γ. Ταμία ΠΕ Εύβοιας

δ. Γραμματέα ΠΕ Εύβοιας

ε. Επιτροπή Δεοντολογίας ΠΕ Εύβοιας (3μελή)

στ. Λοιπά μέλη Συμβουλίου ΠΕ Ευβοίας 2

ζ. Πέραν των παραπάνω, καθορισμό υπευθύνου Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων, Τμήματος Νεολαίας και Τμήματος Γυναικών .

3. ...

3. Αναζήτηση - πρόταση για ανάδειξη υποψηφίων Βουλευτών ΠΕ Εύβοιας

4. Ανάδειξη τυχόν υποψηφίων για το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος"

5. Προγραμματισμός για εξόρμηση στην Περιφέρεια της Εύβοιας, για την ενημέρωση των υπολοίπων κατοίκων του Νομού και την οργάνωση του Συνδέσμου σε επίπεδο Δήμων .

6. Εγγραφή νέων μελών με παράλληλη οικονομική τακτοποίηση και των ήδη εγγεγραμμένων που τυχόν δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά .

7. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση, η οποία, εφόσον μπορεί να υλοποιηθεί, θα συντελέσει στην καλύτερη οργάνωση και παρουσία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στην τοπική κοινωνία .

Μπορείτε να αποστείλετε τυχόν υποψηφιότητες, καθώς και σύντομα βιογραφικά για μια από τις παραπάνω θέσεις του Τοπικού Συμβουλίου, στα μέλη της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής, μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 :

α. Στέφανος Κων. Σφατίδης
(1) Τηλέφωνα : 22210 81619 και 697 303 3380
(2) Ηλεκτρον. Διεύθυνση : stevesfatidisgr@hotmail.com

β. Άγγελος Αθανασίου
(1) Τηλέφωνα : 210 258 0376 - 694 430 6149
(2) Ηλεκτρον. Διεύθυνση : a-athan@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου