--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Στηρίζει την Κύπρο ο Πούτιν




Την πρόσκληση του Δημήτρη Χριστόφια να επισκεφθεί την Κύπρο αποδέχθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ηγετών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στην τηλεφωνική επικοινωνία οι Χριστόφιας και Πούτιν συζήτησαν τους όρους της περαιτέρω οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο πρόεδρος Χριστόφιας απηύθυνε παράλληλα ευχαριστίες για το δάνειο ύψους 2,5 δισ. ευρώ το οποίο έχει ήδη δοθεί από την Ρωσική Ομοσπονδία στην Κύπρο.

Ο Ρώσος πρόεδρος, προστίθεται στην ανακοίνωση, ανέφερε ότι η στάση της Ρωσίας στο Κυπριακό αποτελεί θέση αρχής, ενώ εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να υπάρξει σύντομα συμφωνημένη λύση προς το συμφέρον και των δύο κοινοτήτων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, εντός του πλαισίου που καθορίζει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στην παγκόσμια οικονομική κρίση και ειδικότερα στην κρίση στην Ευρωζώνη.
www.ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου