--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ali Khamenei: "Ετοιμάστε τους πυραύλους, θα έχουμε πόλεμο μέχρι τον Οκτώβριο"...!!


Πόλεμο μέχρι τον Οκτώβριο βλέπει ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei. Αυτό ανέφερε την περασμένη Παρασκευή στην στρατιωτική ηγεσία της χώρας την οποία κάλεσε σε αυτό που ονόμασε «το τελευταίο τους πολεμικό συμβούλιο».  
Όπως τόνισε στους συνομιλητές του ο Ayatollah Ali Khamenei, «το Ιράν θα εμπλακεί σε πόλεμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες» και πιο ειδικά το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο.

Τα συγκλονιστικά και συνάμα αποκαλυπτικά λόγια του συνήθως ολιγομίλητου ανώτατου ηγέτη του Ιράν αποκαλύπτουν πόσο κοντά η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα νέο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.
Στην συνάντηση των στρατιωτικών ηγετών του Ιράν συμμετείχαν ο υπουργός Άμυνας στρατηγός Ahmad Vahidi, ο στρατιωτικός σύμβουλος του Ayatollah Ali Khamenei Yahya Rahim-Safavi, ο Α/ΓΕΕΘΑ των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Seyed Hassan Firuzabadi, ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης στρατηγός Mohammad Ali Jafari, ο διοικητής της επίλεκτης στρατιωτικής δυνάμεων Al Qods στρατηγός Qassem Soleimani, οι Αρχηγοί της Αεροπορίας του Ναυτικού και το Στρατού Ξηράς.

Ο κάθε ένας από τους αξιωματούχους εξημέρωσε τον Ali Khamenei για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυνάμεις που διοικούν. Μεταξύ αυτών που αποφασίστηκαν στην συνάντηση της Παρασκευής, ήταν η ενίσχυση της προστασίας των πυρηνικών εγκαταστάσεων από διατρητικές βόμβες, με την κατασκευή νέων προστατευτικών στρωμάτων από πέτρες και ενισχυμένο σκυρόδεμα πάνω και από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας. 

Στόχος των Ιρανών είναι η προστασία του πυρηνικού τους προγράμματος και των εγκαταστάσεων από τις νέες αμερικανικές διατρητικές βόμβες όπως την GBU-57A/B συνολικού βάρους 30.000 λιβρών οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν και να εξαπολυθούν από βομβαρδιστικά B-2. Το στρατηγικό βομβαρδιστικό stealth της αμερικανικής Αεροπορίας μπορεί να μεταφέρει μέχρι και δύο βόμβες ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 η Αεροπορία των ΗΠΑ είχε παραλάβει 16 βόμβες GBU-57A/B μήκους 6,2 μέτρων και διαμέτρου 0.8 μέτρα, η οποία σύμφωνα με δοκιμές που έχουν γίνει μπορεί να διατηρήσει μέχρι και 60 πόδια ενισχυμένου σκυροδέματος. 

Επιπλέον στην συνάντηση της Παρασκευής αποφασίστηκε η λήψη μέτρων σε περίπτωση προληπτικού πλήγματος κατά του Ιράν από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε ως αντίποινα η επιτάχυνση των διαδικασιών για τον εμπλουτισμό του ουρανίου ώστε αυτό να φτάσει στο 60% ποσοστό απαραίτητο για την κατασκευή πυρηνικών βομβών. Οι πύραυλοι Shehab-3 αποτελούν το επόμενο μέσο αντίδρασης του Ιράν αφού θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά του Ισραήλ, της Σ. Αραβίας και των αμερικανικών στίχων στην Μέση Ανατολή και τον περσικό κόλπο. Άλλα μέσα αντίδρασης που επιλέχτηκαν είναι η κινητοποίηση της Hizballah στο Λίβανο, των Hamas και Jihad Islami στην λωρίδα της Γάζας, η καταστροφή των τερματικών σταθμών φόρτωσης πετρελαίου της Σ. Αραβίας, η πόντιση ναρκών στα στενά του Ορμούζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου