--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Εχουμε μια νέα «κάθοδο των Δωριέων»


Ν. Δένδιας για μεταναστευτικό: Εχουμε μια νέα «κάθοδο των Δωριέων»
Είναι «μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα και από το οικονομικό»
«Η χώρα χάνεται. Από την κάθοδο των Δωριέων, 4.000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή [...] Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης και με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς».

Σε συνέντευξή του στον Σκάι ο κ. Δένδιας κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες να συνεργαστούν με την πολιτεία για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

«Η επίλυση του μεταναστευτικού είναι πρόκληση εθνικού μεγέθους. Είμαστε στα όρια της κατάρρευσης. Αν δεν δημιουργήσουνε ένα συνολικό δίκτυο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης θα καταρρεύσουμε» δήλωσε, αναφερόμενος στις έντονες αντιδράσεις στη Θράκη για τη μεταφορά μεταναστών στις σχολές δόκιμων αστυφυλάκων σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

«Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό» πρόσθεσε, σημειώνοντας μάλιστα ότι εάν δεν αφεθεί να επιτελέσει το έργο του, θα υποβάλει την παραίτησή του. «Δεν έχει νόημα να μείνω στην καρέκλα μου» είπε.

«Δεν θα αδικηθεί καμία περιφέρεια, καμία πόλη, κανένα χωριό η Αθήνα θα επωμιστεί το βάρος που της αναλογεί» διαβεβαίωσε, επικαλούμενος και σχετικές δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα στον Βήμα 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι «οι επιχειρήσεις-σκούπα έχουν αποδειχθεί απολύτως αναποτελεσματικές» και «είναι κινήσεις για λόγους επικοινωνιακών εντυπώσεων που δεν αντιμετωπίζουν καθόλου το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε με τη μεγάλη ροή μεταναστών».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, «το κρίσιμο θέμα για μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική στη χώρα, που δεν υπάρχει είκοσι χρόνια τώρα, είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, η εξασφάλιση με τις αντίστοιχες πιέσεις και συμμαχίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση μιας ευρωπαϊκής απάντησης κι ασπίδας και μία απολύτως αυστηρή κι αποτελεσματική αντεγκληματική πολιτική που να καταπολεμά το έγκλημα ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα αυτού που το διαπράττει».
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=469853

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου