--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι εξεταστικές και οι αλήθειες.


 (Απάντηση στον πρ. των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο, που ζητά άλλη μία εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες του ΓΑΠ με το ΔΝΤ. Με αφορμή τα σχόλια του ΡΟΥΜΕΛΙΏΤΗ προσφάτως σε Αμερικανικό ΜEDIA).

Eεε, ΟΧΙ πάει πολύ.
Η Συνομωσία της Συγκάλυψης, δεν μπορεί να είναι η επιλογή των ΑΝ. ΕΛ., πάει πολύ κε Π. Καμμένο. Το παιγνίδι συνεχίζει στημένο από εκεί που δήθεν σταμάτησε... Γιατί κε Καμμένο;
Θέλεις πράγματι να εκδικασθούν τα εγκλήματα των πολιτικών κατά του Έθνους;
ΌΧΙ κε Καμμένο δεν θέλεις. Γιατί είσαι και εσύ ένας από αυτούς. Έπαιξες, και παίζεις το παιγνίδι τους. Από ''άλλη'' σκοπιά. Γιατί έτσι σε ''πρόσταξαν''!
Γιατί αν ήθελες, θα ζητούσες από την πρώτη επίσημη συνεδρία της Βουλής μετά την 17/7, την ανάσυρση από τα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων, εισαγγελική παραγγελία του Αρείου Πάγου για αποστολή στη Δικαιοσύνη του αδικήματος της τέλεσης Εσχάτης Προδοσίας με υπόπτους το σύνολο σχεδόν των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου της περιόδου 2010 μέχρι και σήμερα, με τη βούλα της Βουλής, ως ορίζει το Σύνταγμα.
Και για να γίνει αυτό, κε Π. Καμμένο, απαιτούνται μόνο τριάντα (30) υπογραφές σας. Έχετε ''κόλλημα'' σε αυτό;;;
Τότε, ψηφίστε πάλι με τον ίδιο απαιτούμενο αριθμό ψήφων (30), την μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα ο πρ. Εισαγγελέας κος Σακκάς.
Δεν σας κάνει ούτε αυτό;;;
Τότε, επικαλεσθείτε το άρθρο 86 του Συντάγματος και στείλτε στην Δικαιοσύνη απ ευθείας, με τον ίδιο αριθμό (30), σαν εισαγγελέας ως το Σύνταγμα και ο Νόμος ορίζει, όλους τους υπεύθυνους.
Έχετε ήδη και 19 βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Αφήστε το μπαλάκι στο τερραίν των ‘’αντιμνημονιακών’’ κομμάτων της σημερινής Βουλής για τους υπόλοιπους 11 βουλευτές που απαιτούνται!
Όπως βλέπετε έχετε ήδη τρεις επιλογές στα χέρια σας. Διαλέξτε, έστω και ΜΙΑ.
Αλλά ΠΑΨΤΕ να επικαλείσθε τις Εξεταστικές Επιτροπές, που ακόμη και η γάτα που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, γνωρίζει ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια Συνομωσία Συγκάλυψης, και τελικά το ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ με την στάμπα σας (βουλευτών άρα της Βουλής), τη στάμπα όσων θα ψηφίσετε την μη παραπομπή τους, αφού απαιτούνται τα 2/3 της Βουλής.
Ποιον κοροϊδεύετε κε Καμμένο;;;
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ.
Αν διαπράξετε και εσείς αυτό το ολίσθημα στη συγκάλυψη, μην απορήσετε αύριο, όταν θα έλθει η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ στο ΓΟΥΔΙ.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ!!!!!!!!
ΚΑΙ το κυριότερο, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

(Για άλλη μία φορά ''πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις'' διακαιώνεται η στάση του ΣΕΕ και η εμμονή του Πρ. Ν. Αλικάκου, απέναντι στον Π. Καμμένο κλπ αντιμνημονιακούς......)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου