--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζονταιι κινητοποιήσεις εν ενεργεία και αποστράτων ενάντια στις περικοπές


Σύγκρουση! Ετοιμάζονταιι κινητοποιήσεις εν ενεργεία και αποαστράτων ενάντια στις περικοπές

Κοινό μέτωπο εν ενεργεία και απόστρατων που θα κινητοποιηθεί ενάντια στις νέες περικοπές που έρχονται δημιουργείται με πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ.

Τα όσα έγιναν στην Ισπανία φαίνεται ότι θα τα δούμε κι εδώ.

Με επείγον ηλεκτρονικό μήνυμά του, ο φορέας των εν ενεργεία στρατιωτικών
αυτή τη φορά, ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, καλεί σε συνάντηση όλους τους φορείς των αποστράτων. Σκοπός της συνάντησης “ο καθορισμός κοινής δυναμικής δράσης”. Φαίνεται ότι τα μέτρα, τελικά, δεν θα περάσουν εύκολα και το ΥΕΘΑ θα βρει μπροστά του δυναμικές κινητοποιήσεις των ενστόλων. Πληροφορίες του OnAlert μιλάνε για σύγκρουση.

Το μήνυμα του ΣΥΣΜΕΔ

"Αγαπητοί συνάδελφοι εν αποστρατεία.

Η ξένη Τροϊκανή επέλαση συνεχίζεται στα εισοδήματά μας και ως διαφαίνεται δεν υπάρχει αντίσταση από τους ντόπιους Τροϊκανούς. Μας υποσχέθηκαν, αλλά δεν τους βγαίνει. Θα κληθούμε ως εν ενεργεία να παραδώσουμε ακόμη ένα 25%, τουλάχιστον, από τις αποδοχές μας και στη συνέχεια θα ακολουθήσετε και εσείς.
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα παραμείνει κλειστό από 6 έως και 19 Αυγούστου. Τα όποια μέτρα θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου και θα ψηφιστούν ως κατεπείγον νομοσχέδιο μέσα στο Σεπτέμβρη. Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Τι πρέπει να κάνουμε; Ο καθένας μόνος του ή όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί και δυναμικά; Προς τούτο σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση για καθορισμό, εάν αυτό αποφασιστεί, κοινής δυναμικής δράσης.
Δεν έχουμε, πλέον, τίποτα άλλο να χάσουμε και για τίποτα να περίμενουμε. Ό,τι δρομολογήθηκε, δρομολογήθηκε. Είναι θέμα χρόνου η υλοποίησή του. Τα χαμηλόβαθμα και χαμηλόμισθα στελέχη ήδη στενάζουν.
Παρακαλούμε όπως μέχρι την Τρίτη 7-8-2012 να μας γνωρίσετε στο παρόν e-mail ποιος θα παρευρεθεί στη συνάντηση προκειμένου εν συνεχεία καθορίσουμε ακριβή ημερομηνία (εντός της εβδομάδας 6-10/8/2012) και τόπο"

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα, ευελπιστούμε στην αποδοχή της πρόσκλησης και αναμένουμε. Παρακαλούμε προωθήστε την παρούσα πρόσκληση σε όσους φορείς αποστράτων γνωρίζετε. Αφήνουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και αγκαλιάζουμε αυτά που μας ενώνουν.

Όλοι μαζί.


Για τη ΔΕ

Ο Πρόεδρος, Ανχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης,

Ο Γεν. Γραμματέας, Ακστής ΕΜΘ (ΜΗΧ) Τσάκαλος Αναστάσιος,


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
info@sysmed.gr, admin@sysmed.gr





Ο ΣΕΕ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τις Ενώσεις εα και εε με σκοπό μεγάλη Πανελλαδική διαδήλωση που αφορά το αξιόμαχο των Ε.Δ. και των Σ.Α.Προκαλείται κοινή σύσκεψη για λεπτομέρειες εντός των ημερών... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ...κανείς πιο μπροστά απο τον άλλο.
Μας ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας... Η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτες και ήρθε η ώρα να το φωνάξουμε στην διεφθαρμένη, υποτελή κυβέρνηση που υπέκυψε στις αισχρές απαιτήσεις των δανειστών και άφησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι.
Γραμματέας  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Παρών ο ΣΕΕ ήταν και στις προηγούμενες κινητοποιήσεις, αλλά τώρα θα προσπαθήσει να γίνει και ο κρίκος που θα ενώσεις τις διάσπαρτες δυνάμεις, ώστε η κινητοποίηση να δηνιουργήσει ΦΟΒΟ εκεί που πρέπει.

Βεβαίως ο ΣΕΕ είναι πολιτικό κόμμα και γιαυτό τα στελέχη και τα μέλη του διατηρούν το δικαίωμα να ανησυχούν για το αξιόμαχο των Ε.Δ. και των Σ.Α. Γιαυτό το λόγο λοιπόν θα δώσουν τα μέλη του (πρώην ένστολοι και μη) δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις που θα αποφασισθούν, ισότιμα με τις ενώσεις και τα απλά στελέχη. Τι είναι εκ του πονηρού ή όχι, το αφήνουμε σε όποιον έχει το χρόνο να αναλογίζεται για την επίλυση τέτοιων «σημαντικών» προβλημάτων. Εμείς δεν θα περιμένουμε από όσους πίστεψαν και δυστυχώς εξακολουθούν να πιστεύουν στην υλοποίηση όσων υποσχέθηκαν τα κόμματα της εγχώριας τρόικα στους ένστολους με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου τους, να μας υποδείξουν να είμαστε «καλά παιδιά» Δεν μας ενδιαφέρει να διορίσουμε τέκνα και ανίψια και θεωρούμε ότι έφθασε η ώρα που όλοι μας πρέπει να βγούμε δυναμικά στους δρόμους, άσχετα αν το έχουμε συνηθίσει ή όχι ή έχουμε οποιεσδήποτε αναστολές. Δεν πάει άλλο.
Πανταζής Βασίλειος
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗς ΕΝΟΤΗΤΑΣ


"Στις κινητοποιήσεις πρέπει να συμμετέχουν ΟΛΟΙ. Το θέμα δεν είναι αποκλειστική υπόθεση, ούτε της ΣΥΣΜΕΔ, ούτε του ΣΕΕ, ούτε και κανενός άλλου, είναι θέμα ΕΘΝΙΚΟ. Όσοι νοιώθουν Έλληνες, και θεωρούν ότι έχουν μια στάλα υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα τους θα είναι εκεί.
Πλέον η άμυνα της χώρας αποδομείται, η τρόικα επεμβαίνει σε όλα τα προγράμματα εξοπλισμών και στη διατήρηση του αξιόμαχου των Ε.Δ. και Σ.Α. Έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε από το Ράιχενμπαχ να εγκρίνει την αγορά λαδιού για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Γνωστός, αξιωματικός της αστυνομίας αναγκάστηκε να ζητήσει οικονομική στήριξη από τον τοπικό εμπορικό σύλλογο και τους επιχειρηματίες προκειμένου να ξαναβγούν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές της αστυνομίας στο δρόμο. Σε όλους τους τομείς οι αξιωματικοί αγγίζουν τα όρια τους.
Δεν ανήκω στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά τόσο εγώ όσο και οι φίλοι μου θα είμαστε εκεί. Αυτό μας υπαγορεύει η συνείδησή μας ως Έλληνες π
ολίτες και δε θα ρωτήσω κανέναν ούτε εδώ μέσα ούτε οπουδήποτε αλλού για να το κάνω. Πολύ περισσότερο δε, ανθρώπους που κάνουν κριτική φοβούμενοι να δηλώσουν δημόσια το όνομά τους. Αν διαφωνείτε μαζί μας δηλώστε το επώνυμα και με παρρησία, μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ για να κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς. Και επιτέλους πριν κριτικάρουν μερικοί ας μας πουν τι έκαναν εκείνοι.
Ο ΣΕΕ θα είναι εκεί, όπως θα είναι και σε κάθε αγώνα για την προστασία της πατρίδας. Εμείς παρατήσαμε τους καναπέδες μας και τις οικογένειες μας και βγήκαμε στο δρόμο. Μην γελιέστε, δεν κερδίζουμε τίποτα απ' αυτό. Ακολουθούμε μόνο την καρδιά μας, υπηρετούμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για τη χώρα μας. Δεν ευελπιστούμε να καπελώσουμε κανέναν, όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα από μας, ευχαρίστως να τον στηρίξουμε να βγει μπροστά, εδώ είμαστε για ότι χρειαστεί. Η χώρα χρειάζεται ηγέτες, εμπρός λοιπόν, βρείτε τους και μεις θα τους στηρίξουμε. Αυτό είναι δέσμευση και σοβαρολογούμε. Έχετε κάτι να μας προτείνετε; πείτε το δημόσια και επώνυμα. Όποιος πιστεύει ότι έχει καλύτερες προτάσεις από μας, ας πάρει τη θέση του στο βήμα.
Οι πολίτες περιμένουν από τους ένστολους να είναι ενωμένοι και να δώσουν ένα βροντερό παρόν σε αυτή την ιστορική στιγμή για τη χώρα. Είμαι σίγουρη ότι όλοι λαμβάνετε τέτοια μηνύματα καθημερινά. Όταν εσείς όλοι θα ενωθείτε κάτω από τον κοινό σκοπό και θ' αφήσετε τους εγωισμούς και τις "πονηριές" στην άκρη, οι πολίτες θ' ακολουθήσουν σύσσωμοι, να είστε σίγουροι. Την καλημέρα μου σε όλους, επώνυμους και ανώνυμους."

Εκπρόσωπος τύπου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου