--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ?

Όποιος είδε το πρόσωπο του Σαμαρά μετά τη συνάντηση του με τη Μερκελ και λίγο πριν αρχίσει η κοινή συνέντευξη, κατάλαβε καλά το μέγεθος της «επιτυχίας του» σε αυτήν τη συνάντηση.
Η περίφημη επαναδιαπραγμάτευση με την επίκληση της οποίας υφάρπαξε σαν κοινός λωποδύτης τις ψήφους των (όχι χωρίς ευθύνη) συμπατριωτών μας, έγινε σφουγγαρόπανο για τα σκαλιά της γερμανικής καγκελαρίας.
Ο ίδιος ο Σαμαράς έγινε ένα ακόμη εργαλείο στις βλέψεις των τοκογλύφων

που φοράνε κυβερνητικούς ευρωπαϊκούς μανδύες πλέον.
Και η Ελλάδα;
Παραμένει σε ολοένα και ταχύτερα εξαπλούμενη εξαθλίωση και παραδίδεται καθημερινά σε αποφάσεις που λαμβάνονται από το εξωτερικό παραβιάζοντας θεμελιώδεις συνταγματικές αρχές.
Γίνεται πλέον μια τριτοκοσμική χώρα χωρίς παρόν και μέλλον. 
Γίνεται ένα κράτος το οποίο απλώς η είσοδος των νέων κομμάτων στη Βουλή προσφέρει πλέον και τη χαρά σε μία ομάδα Ελλήνων ότι «να οι δικοί μας τα λένε και τους βρίζουν». Ε και.
Έλληνα τι κερδίζεις από τις θεατρινίστικες κραυγές του Καμμένου (ή νέου Καρατζαφέρη) και από το ξυλοδαρμό μεμονωμένων σκουρόχρωμων κατοίκων της πρωτεύουσας.
Αυτή είναι η λύση που περίμενες;
Που είναι οι δουλειές που σου τάξανε και η τιμωρία των υπευθύνων που σου υποσχέθηκαν; Δεν βλέπεις πως χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται το κοινοβουλευτικό τους σύστημα για να ξεκοκαλίζουν ότι έχει απομείνει από αυτό το δείγμα κρατικής οντότητας που ζούμε; Και χωρίς εξαιρέσεις ούτε από Χρυσή Αυγή ούτε από Καμμένο, διορίζουν φίλους και συγγενείς σε παχυλά αμειβόμενες θέσεις που δεν προορίζονται για να εξυπηρετήσουν τον πολίτη αλλά το βρωμοσύστημα τους.
Τι όμως κρατάει αυτό το σύστημα στην εξουσία και του δίνει ακόμη το δικαίωμα να ματώνει τις σάρκες μας καθημερινά ενώ αυτό γιγαντώνεται και επιβιώνει με τελείως αντίθετο τρόπο από αυτόν των υπολοίπων Ελλήνων;
Πέρα από έννοιες που δυστυχώς εξαφανίσθηκαν από τα προσόντα του Έλληνα (ή μήπως δεν υπήρχαν ποτέ;) όπως φιλοπατρία, υπερηφάνεια και φιλότιμο , υπάρχει και ένα ξεσκισμένο και βρώμικο κουρέλι που το έχουν τυλίξει γύρω τους και λειτουργεί σαν ασπίδα για αυτούς. Και δεν είναι τίποτε άλλο από τον περιβόητο κοινοβουλευτικό μανδύα;
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τον τραβήξουμε από πάνω τους και να τους δούμε γυμνούς; 
Μήπως κάποιοι έχουμε ευθύνες που ένα κουρέλι μας εμποδίζει να βοηθήσουμε τη Ελλάδα και τους Έλληνες;
Και τι θα κάνουμε για αυτό;. Ας ξεκινήσουμε προτείνω ενισχύοντας ΔΥΝΑΜΙΚΑ τον αγώνα που αποφάσισαν τα συνδικαλιστικά όργανα των προερχομένων από τις ΕΔ και τα ΣΑ. Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πρέπει να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους αυτούς που ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τον άλλο μήνα.
Ας ξεχάσουμε τους καναπέδες και τους καλούς τρόπους για λίγο. Ας ξεχάσουμε τις συνηθισμένες μας αγκυλώσεις όπως «και ποιοι είναι αυτοί που μας βγάζουν στους δρόμους;». Τα παιδιά σου και τα παιδιά του γείτονα σου και του φίλου σου περιμένουν- και αυτό γιατί δεν τα μάθαμε να παλεύουν- να βγεις στον αγώνα από οποιοδήποτε μετερίζι. Ας τους κάνουμε να φοβηθούν πραγματικά και ας τους αντιμετωπίσουμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ-ΔΥΝΑΤΑ – ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.
Πανταζής Βασίλης

Ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΑΠΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου