--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ


Ευθύνη του Ναυτικού - Λιμενικού η φύλαξη των υποβρυχίων


Η φύλαξη-συντήρηση των υποβρυχίων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά καθώς επίσης η αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία, τέθηκαν επί τάπητος στη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία των προέδρων της ΓΣΕΕ και του σωματείου «Τρίαινα».
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στη σύσκεψη αποφασίστηκε το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να συνδράμουν στη φύλαξη των υποβρυχίων, τα οποία -όπως τονίζεται- αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού ύψους 2,3 δισ. ευρώ. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι «εξέφρασαν τη βούληση και την αποφασιστικότητά τους για την άμεση και διαρκή συντήρηση των υποβρυχίων».
Στη σύσκεψη, τέλος, καταλήγει η ανακοίνωση, εξετάστηκαν οι τρόποι επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και προτάθηκαν σχετικές λύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου