--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ.: ΣΤΕΛΕΧΗ «ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ» ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Νέα βόμβα έρχεται στην δεξιά πολυκατοικία, η οποία φαίνεται ότι θα προκαλέσει έντονους κραδασμούς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του parapolitika.gr στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όχι πρώην βουλευτές και διαγραμμένα μέλη του κόμματος, αλλά ενεργά μέλη με έντονη μάλιστα δραστηριότητα στο κόμμα, συζητούν και φαίνεται να έχουν αποφασίσει την σχηματισμό ενός νέου κομματικού μηχανισμού.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι η είδηση έσκασε χθες το βράδυ, σε συνάντηση στελεχών που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ο νέος πολιτικός φορέας, θα έχει βάση στη δεξιά, θα συμμετέχουν σ’ αυτόν στελέχη και μέλη της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ, με τα οποία ήδη έγιναν κάποιες κρούσεις και επαφές, αλλά ακόμη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι από τους «πρωταγωνιστές» της κίνησης, εκτιμούν ότι η πολιτική λιτότητας θα οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με το ΠΑΣΟΚ πολλά κόμματα. Οι απώλειες θα είναι σημαντικές στο μέλλον για τα μεγάλα κόμματα, γι’ αυτό και ήδη ετοιμάζουν κάποιοι το επόμενο βήμα τους.

Ο νέος πολιτικός φορέας που βρίσκεται βέβαια ακόμη σε συζητήσεις και στα χαρτιά, ίσως να αποτελεί και το ανάχωμα προς άλλους φιλόδοξους πολιτικούς σχηματισμούς που περιμένουν να απορροφήσουν τις όποιες διαρροές προκύψουν από τα μεγάλα κόμματα. 

Στέλλα Νοβάκη
apospasma.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.;;;
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΡΟ...
    ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ( ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ) ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΜΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΟ, ΤΟ ΜΑΜΩΝΑ, ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ( ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ).
    ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...
    ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΙΣΧΙΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΔΙΚΑΙΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΑΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ.

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ..

    Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.
    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ...
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή