--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μπουμερανγκ για το Λονδίνο οι Ολυμπιακοι!


Ο αριθμός των ξένων επισκεπτών στο Λονδίνο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων πιθανόν να είναι μειωμένος κατά 50% φέτος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο χρόνο,σύμφωνα με εκτιμήσεις της βρετανικής τουριστικής βιομηχανίας.

Αντί της ευρύτατα αναμενόμενης αύξησης στη τουριστική κίνηση στη βρετανική πρωτεύουσα αξιωματούχοι της βιομηχανίας περιέγραψαν σήμερα το Λονδίνο ως 'πόλη- φάντασμα΄αφού οι ξένοι επισκέπτες παρουσιάζονται να το αποφεύγουν στη διάρκεια των Ολυμπιακών.

Ξενοδοχεία,θέατρα,εστιατόρια, μουσεία και άλλα αξιοθέατα ανακοίνωσαν μείωση στον αριθμό των πελατών τους. Ο Τόμ Τζενκινς εκτελεστικός διευθυντής του ευρωπαικού συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων δήλωσε οτι 150 χιλιάδες ξένοι επισκέπτες βρίσκονται τώρα στο Λονδίνο ενω συνήθως αυτή τη περίοδο ο αριθμός τους είναι 300 χιλιάδες.΄ Οι Ολυμπιακοί αγώνες φαίνεται να ελκύουν εκείνους που τους ενδιαφέρει μόνο ο αθλητισμός καί τίποτε 'αλλο, πρόσθεσε.

Οι προτροπές επίση των αρχών προς τους ντόπιους να μην επισκέπτονται το κέντρο της πρωτεύουσας για να αποφευχθεί συνωστισμός στη διάρκεια των Ολυμπιακών είχαν επίσης αρνητικά αποτελέσματα με τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα της περιοχής να έχουν μειωμένη επίσης κίνηση.

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΛΟΝΔΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου