--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Έρχεται ανθρώπινο «τσουνάμι» από τη Συρία


Τα σύνορα της Τουρκίας προς τη Συρία κλείνουν τις επόμενες ημέρες για τους Σύριους πρόσφυγες του εμφυλίου πολέμου και στην Ε.Υ.Π. και το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών φθάνουν καθημερινά κατεπείγοντα μηνύματα από τις ελληνικές πρεσβείες στη Βυρηττό και το Τελ Αβίβ ότι οργανώνονται ήδη καραβάνια προσφύγων της Συρίας με κατεύθυνση Κύπρο και Ελλάδα.
Υπολογίζεται ότι 2 εκατομμύρια Σύριοι αυτή τη στιγμή αναζητούν την έξοδό
τους με κάθε τρόπο από τη Δαμασκό, το Χαλέπι και τις άλλες περιοχές της Συρίας προς την πλευρά της Μεσογείου που πνίγονται καθημερινά στο αίμα, με πρώτο σταθμό την Κύπρο και δεύτερο τηνΚρήτη και την Ελλάδα.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει επείγον σήμα-ειδοποίηση στην Frontex για την επιτήρηση των ελληνικών θαλασσίων συνόρων προς την πλευρά της Συρίας ενώ καταστρώνονταιεπιτελικά σχέδια σε λιμενικό και πολεμικό ναυτικό για την αναχαίτιση του κύματος των προσφύγων προς την Ελλάδα, που το πρώτο αναμένεται να εκδηλωθεί αρχές του Σεπτέμβρη.
Το προσφυγικό «τσουνάμι» από τη Συρία αναμένεται σε μικρότερη όμως ένταση να εκδηλωθεί και στον Έβρο, δεδομένου ότι υπάρχουν πληροφορίες για οργανωμένη μετάβαση με πούλμαν Σύριων προσφύγων μέσω Τουρκίας στα ελληνικά σύνορα του Έβρου.
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου