--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 20 Μαΐου 2012


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Ενώθηκαν ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι! - Δήλωση Φ.ΚουβέληΕκτύπωσηE-mail
20-05-2012 18:39:46
Οικολόγοι Πράσινοι: «Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με κανένα άλλο κόμμα»ΕκτύπωσηE-mail
17-05-2012 13:59:54
Ενώθηκαν ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι! - Δήλωση Φ.Κουβέλη
ΕκτύπωσηE-mail
20-05-2012 18:39:46
Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας του κόμματος με τους Οικολόγους Πράσινους σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία που ισχυροποιεί την ΔΗΜΑΡ με το σχεδόν 3% που πήραν οι Οικολόγοι στις εκλογές.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έγραψε χαρακτηριστικά: "Η ΔΗΜΑΡ ενώνει τις δυνάμεις της με τους Οικολόγους Πράσινους για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με αυτονόητη την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με το αναγκαίο στοιχείο της μετενέργειας".
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και τον Σταύρο Λιβαδά, υπεύθυνο του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων».

Οικολόγοι Πράσινοι: «Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με κανένα άλλο κόμμα»
ΕκτύπωσηE-mail
17-05-2012 13:59:54
Σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με κανένα άλλο κόμμα στις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.
«Δεν κάνουμε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με άλλα κόμματα. Πάγια πρακτική μας είναι, κάθε συζήτηση και πολιτική μας ενέργεια να γίνεται στο φως της δημοσιότητας και όχι σε υπόγειες διαδρομές», υποστήριξαν οι Οικολόγοι.
Επιπρόσθετα υπογράμμισαν πως «η μόνη μας συνάντηση με τον κ. Τσίπρα έγινε κατά τη διάρκεια που είχε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αφορούσε αποκλειστικά τις σχετικές προτάσεις του, στις οποίες τοποθετηθήκαμε δημοσίως, την επομένη. Έκτοτε, δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επαφή ή διαπραγμάτευση».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου