--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ


Ανακοίνωσαν την συνεργασία Σαμαράς-Μπακογιάννη

Τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν επισήμως το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη από το ίδρυμα Κακογιάννη.«Μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, ενώ από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Μας ενώνει ο κοινός αγώνας. Να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο».

Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι
«Απέναντί μας έχουμε τις συνιστώσες της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι η πρόσκληση για συστράτευση παραμένει ανοικτή.

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος για την συζητήσεις που είχε με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και την επικείμενη προσχώρησή της στη ΝΔ. Η κ. Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ενώ σε εκλόγιμες θέσεις θα είναι τρεις ακόμη πολιτικοί, οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο Ηράκλειο, ο, Γιώργος Κοντογιάννης στην Ηλεία και Χρήστος Μαρκογιαννάκης στα Χανιά. Ερωτηματικό είναι σε ποιες θέσεις θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Ζαφειριάδης και Γιάννης Οικονόμου.

Νωρίτερα την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος που συνεδρίασε το απόγευμα. Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου