--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Συνεχίζουν οι ψεύτες


Δελτίο Τύπου Νο 24: Συνεχίζουν οι ψεύτες

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εξέδωσε δελτίου τύπου με το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά την πολιτική συνεργασία αυτή η οποία ουδέποτε και κατ΄ ελάχιστον υπήρξε. Οι εμπνευστές όμως του ψεύδους αυτού συνεχίζουν να παραπλανούν και να εξαπατούν τους Έλληνες ψηφοφόρους


Δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Εξηγεί όμως γιατί ο Ελληνικός Λαός προσφωνεί τον αρχηγό του κόμματος αυτού κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη με το διάσημο πλέον προσωνύμιό του. Θα πρέπει να του προσθέσει και εκείνο του Ψευτοθόδωρου. Αφού οι ικανότητές του στα γελοία ψεύδη, στη συκοφαντία και στην εξαπάτηση μόνο με τον κινηματογραφικό ήρωα αυτόν μπορούν να συγκριθούν.


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2011, ημέρα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, από πολιτική πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών, ή «κόμμα αποστράτων», όπως αποκαλείται κατόπιν δημοσιογραφικών εμπνεύσεων. Είναι η μόνη τολμηρή πρωτοβουλία χιλιάδων αποστράτων αξιωματικών που παρουσιάσθηκε στη Χώρα μας και συμμετείχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου για να δηλώσει πωςτίμιες δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν στον τόπο μας. Ο πολιτικός στίβος δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων.

Ο ΣΕΕ άνοιξε το δρόμο. Είναι βέβαιο πως πολλοί πλέον θα τον διαβούν.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι γνωστος ο ρολος του Κου Καρατζαφερη προσπαθεί να εξαπατησει και να υφαρπαξει την ψηφο των αποστρατων ανακοινωνοντας συνεργασια με travesti κομμα αποστρατων που εχει για προεδρο εναν ο οποιος ποτε δεν υπηρξε αξιωματικος ποσο μαλιστα αποστρατος ο οποιος μαλιστα ειναι και υποδικοσ αφου βρισκεται εκτος κορυδαλλου με χρηματικη εγγυηση και περιοριστικους ορους μεχρι να δικασθει κατι που αποφευγει στο Ε' Τριμελες Εφετειο Κακουργηματων.
    Καντε ενεργειες να μαθει ο κοσμος τι συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή