--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 20 Μαΐου 2012


Α.Ρουπακιώτης, υπουργός Εργασίας: "Κανένα πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις - Τα κονδύλια επαρκούν"!ΕκτύπωσηE-mail
20-05-2012 22:08:07
«Δεν υπάρχει πρόβλημα μισθών και συντάξεων» ξεκαθάρισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας, Αντώνης Ρουπακιώτης διαψέύδοντας τόσο τους ανώνυμους μνημονιακούς τρομολάγνους, βασικά τα τσιράκια της τρόϊκας στο ΥΠΟΙΚ, όσο και τα "μεγάλα" media που σε κάθε δελτίο ειδήσεων μεταδίδουν ότι "τα λε΄φτά φτάνουν μέχρι τέλους Ιουνίου.
Και όλα αυτά για να πειστούμε να ψηφίσουμε ... υπέρ των κομμάτων του Μνημονίου! Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, ο A. Ρουπακιώτης σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια για την εφαρμογή διαφορετικής πολιτικής προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από τη μέγκενη των μνημονιακών νόμων.
Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης σχολίασε και το φλέγον ζήτημα της μετενέργειας σημειώνοντας ότι αυτό το διάστημα επιχειρείται συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς, με στόχο να υπάρξει μορατόριουμ μέχρι το τέλος Ιουνίου και να εξετασθεί το θέμα από τη νέα κυβέρνηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου