--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


<Από το 1940 μέχρι και σήμερα κανένας πολιτικός δεν αγάπησε την ΕΛΛΑΔΑ >
 
Διαβάστε να μάθετε παλαιοί και νέοι !!!!!

1. Μέχρι το τέλος του 2010 
 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ, η σχετική σύμβαση
υπογράφηκε το 1940 και έληγε την 31.12.2010.
(Η παρέμβαση του θεούΗ σύμβαση είχε χρονική ρήτρα, αν σε 5 χρόνια δεν είχαν ξεκινήσει, θα έχαναν κάθε δικαίωμα εξόρυξης. Με την έναρξη και την λήξη του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου πέρασαν τα πέντε χρόνια χωρίς να γίνει καμία εξόρυξη και έτσι έχασαν κάθε δικαίωμα για τα επόμενα 70 χρόνια οι Αμερικάνοι.)

2. Υπάρχει στο Υπουργείο Βιομηχανίας το κείμενο της σύμβασης και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό.
Έγινε σχετική επερώτηση στην Βουλή με αριθμό 6696 . Ποιές είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδας από την σύμβαση Cooper, βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδας, καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα του Αμερικανικού consortium εταιρειών;

3. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα του Πλανήτη σε ραδόνιο, ρουτίλιο, κόκκινο υδράργυρο, λουτέσιο και λανθάνιο, εμπλουτισμένο ουράνιο, λιγνίτη, αλουμίνιο, βωξίτη, μαγγάνιο, χρυσό, νικέλιο, σμηκτίτες, μαγνήσιο, χρωμίτη, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ επίσης το περίφημο ΟΣΜΙΟ. Η Ελλάδα, μόνο από τα αποθέματα του Μεθανίου που έχει στην μία άκρη της Κρήτης, φτάνει να κινήσει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη! ...;.

4. Η κυβέρνηση με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση έχει υποθηκεύσει την δημόσια γη..

5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις οποιεσδήποτε δικαστικές διαμάχες με πολίτες ή το ίδιο το κράτος που θα προκύψουν για θέματα ένεκα του μνημονίου, αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης είναι τα αγγλικά δικαστήριο και ως εκ της αποφάσεώς τους, οποιαδήποτε δανειοδότρια χώρα, οργανισμός ή ιδιώτης δικαιωθεί από το αγγλικό δικαστήριο, θα μπορεί να πουλήσει σε τρίτους κρατική γη και κρατικό πλούτο!!! ...;

H Σύμβαση Cooper & ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης

Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γράψει το 1947 με τιτλο "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", αποκάλυψε την ύπαρξη της ...; ...;
λεγόμενης "συμβασης cooper", βασει της οποιας τα λεγόμενα "στρατηγικα ορυκτα" της Ελλαδας καθως και ο υδάτινος μας πλούτος,τιθενται υπο την αιγιδα ενος Αμερικανικου consortium εταιρειών! Το αποτελεσμα αυτης της αποκαλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιαννη το 1952! Απο τους 12 που ηταν για "ντουφεκι", επελεξαν μονον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπατσης! Kαταλαβατε γιατι κανενας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρισκονται στην Ελλαδα.Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παραγουμε ουτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.
Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε μέχρι να τα δώσουν στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Ότι ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε πλάι στον Νίκο Μπελογιάννη δεν ήταν τυχαίο. Ότι εκτελέστηκε για το βιβλίο του και τις ανακαλύψεις του, ούτε κι αυτό είναι τυχαίο.
Ότι μια γενιά Ελλήνων αγνόησε την ύπαρξη του βιβλίου και τον συγγραφέα του και αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Το κατεστημένο είχε πολλές και βαριές ενοχές για να μπορέσει να σταθεί στο έργο του Μπάτση και να αντλήσει από αυτό έστω και λίγα διδάγματα. Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει ποιος ήταν αυτός ο πατριώτης, και μην μπερδέψετε τα πολιτικά στην μέση γιατί τότε θα σας χαρακτηρίσω κι εγώ, μαϊμούδες, όπως ακριβώς αποκαλούν τους ανθρώπους, οι Επικυρίαρχοι.
Η διπλή εκμετάλλευση
Στο κείμενο που ακολουθεί, ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης, συγγραφέας του σημαντικού έργου «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» (εκδ. «Τα νέα βιβλία», 1947) αναλύει τους μηχανισμούς παράνομου πλουτισμού που συνδέθηκαν με την παραλαβή, κατεργασία και διανομή των εφοδίων της ΟΥΝΡΑ στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα. Το κείμενο δημοσιεύτηκε με τα αρχικά του συγγραφέα στο περιοδικό «Ανταίος» (10 Μαίου 1946), επιστημονικό περιοδικό που διηύθυνε ο Μπάτσης και το οποίο εκδόθηκε για να υποστηρίξει τη θέση περί βιωσιμότητας της Ελληνικής οικονομίας. Ο Δημήτρης Μπάτσης συνελήφθη στην τελευταία φάση !!? της υπόθεσης Μπελογιάννη και εκτελέστηκε με τους Ν. Μπελογιάννη, Η. Αργυριάδη και Ν. Καλούμενο στις 30 Μαρτίου 1952.

Η συνέχεια της προδοσίας..............
Εντελώς τυχαία υπογράφεται το μνημόνιο ένα, το ίδιο έτος που έληξε η σύμβαση Cooper.Το μνημόνιο δύο, υπογράφεται αμέσως το επόμενο έτος διορθώνοντας τα κενά του μνημονίου ένα.
Kostas Mygdanalevros29 Μαΐου 11:02 π.μ

1 σχόλιο:

  1. Γι''αὐτό ἔγινε ὀ Σύνδεσμος Ἑθνικῆς Ἑνότητας,ἐπειδή ἐμεῖς ἀγαπαμε τήν εὐλογημένη Ἑλλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή