--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 22 Μαΐου 2012


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ....2


Το "ευρωπαϊκό μέτωπο" της Ν.Δ.: Βελόπουλος, Πλεύρης, Ανατολάκης
ΕκτύπωσηE-mail
21-05-2012 20:28:26
Την συγκρότηση ευρωπαϊκού μετώπου με τους Κυριάκο Βελόπουλο, Θανάση Πλεύρη και Γ.Ανατολάκη, αλλά και την Ν.Μπακογιάννη με την παρέα της και την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και την αλλαγή του Μνημονίου ανακοίνωσαν σήμερα  ο πρόεδρος της ΔΝ κ. Αντώνης Σαμαράς και η πρόε

δρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με δηλώσεις που έκαναν στο ίδρυμα Κακογιάννη.
"Καλωσορίζω την κ. Μπακογιάννη και υπόσχομαι ότι το στοίχημα της ενότητας δε τελειώνει εδώ. Ορισμένες ηγεσίες αντιμετώπισαν την πρόσκλησή μας με μικροκομματικές εμμονές. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα για να δώσουμε ελπίδα και αξιοπρέπεια".
Mε αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΝΔ τελείωσε το σκυλοβρίσιμο 2 ετών μεταξύ του Α.Σαμαρά και της Ν.Μπακογιάννη και ξεκίνησε η προσπάθεια της Ντόρας να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ, κάτι που θα είναι παραπάνω από βέβαιο μετά την διαφαινόμενη ήττα του Ιουνίου.
Όλοι οι σκληροί οπαδοί του Α.Σαμαρά έχουν μετακομίσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και οι οπαδοί της Ν.Μπακογιάννη που βρίσκονται στην Κ.Ο. της ΝΔ ετοιμάζονται για την έφοδο στα θερινά ανάκτορα.
"Καληνύχτα κ.Σαμαρά", λένε ήδη όλοι όσοι τον ψήφισαν τον Δεκέμβριο του 2009...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου