--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σκληρή ανακοίνωση Παπαθεμελή για το ΕΠΑΜ


Οι μπαγάσηδες του Ε.ΠΑ.Μ.
Είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε πολιτικού σχηματισμού η αποτίμηση των γεγονότων σύμφωνα με τις αρχές του –ακόμα κι όταν αυτή γίνεται με περιφρόνηση των ίδιων των επιλογών του.
Δεν είναι όμως δικαίωμα κανενός η συκοφάντηση των προσώπων και η διαβολή των γεγονότων.
Γι’ αυτό με ανυπόκριτη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΕΠΑΜ σχετικά με τις εκλογές.

Τόση μικρότητα –και μάλιστα τόσο φλύαρη- δεν αξίζει απαντήσεως άλλα δυο λόγια θα τα ξοδέψουμε, σεβόμενοι τους πολιτικούς μας φίλους που έδωσαν –παρά τις όποιες ενστάσεις τους- και αυτή την εκλογική μάχη στο πλευρό μας.
Διαβάζουμε -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση του ΕΠΑΜ:
Το ΕΠΑΜ οδηγήθηκε σε μια εκλογική συνεργασία με την Δημοκρατική Αναγέννηση του κ. Παπαθεμελή που την πλήρωσε πολλαπλά. Προχώρησε σε μια εκλογική συνεργασία που θεώρησε αναγκαστική γιατί πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα έρχεται το καθήκον απέναντι στην πατρίδα και στον λαό. Και μπροστά σ’ αυτό όλες οι άλλες διαφορές πάνε σε δεύτερο πλάνο. Όμως, ο κόσμος προσήλθε στις κάλπες χωρίς στην πλειοψηφία του να προτάσσει τον εθνικό κίνδυνο. Έτσι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί με τον Παπαθεμελή που ήταν ξεπερασμένος, θρησκόληπτος, ταυτισμένος με παλιές καταστάσεις και εποχές, κοκ.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε το ΕΠΑΜ να αποφασίσει εάν «οδηγήθηκε» η εάν «προχώρησε σε μια εκλογική συνεργασία». Η σύγχυσή του, μας αφορά μόνο στον βαθμό που επικαλείται την αδυναμία του κόσμου ... να καταλάβει γιατί η πατριωτική πολιτική του έγινε με τον Στ. Παπαθεμελή που είναι «ξεπερασμένος, θρησκόληπτος, ταυτισμένος με παλιές καταστάσεις και εποχές, κοκ.»!
Ο Στ. Παπαθεμελής δεν είναι ούτε κομήτης ούτε νεοπροσήλυτος στον δημόσιο βιο μας. Έχει παρουσία δεκαετιών, γνωστή σε όσους δεν είναι πολιτικά αναλφάβητοι. Εάν το ΕΠΑΜ στα πίσω πίσω κατάλαβε, αυτά που «κατάλαβε», αυτό περιγράφει την δική του αντιληπτική αν-ικανότητα κι όχι την διαδρομή του Στ. Παπαθεμελή.
Συνεχίζει η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ:
Οι οργανωμένες δυνάμεις του ΕΠΑΜ κλήθηκαν να δώσουν μια εκλογική μάχη, χωρίς καμιά εμπειρία γύρω από το πώς οργανώνεται και διεξάγεται πρακτικά μια προεκλογική εκστρατεία. Σ’ αυτήν την αποστολή τους δεν είχαν κανενός είδους ουσιαστική βοήθεια από την συνεργασία με την Δημοκρατική Αναγέννηση.
Εδώ η ψευδολογία των ... αποστόλων του ΕΠΑΜ περνά από την συκοφαντία στην αγνωμοσύνη. Πού ακριβώς στέγασαν την απειρία τους οι άστεγες αλλά «οργανωμένες δυνάμεις του ΕΠΑΜ»; Ποιος εντέλει βοήθησε τις άσχετες αλλά πάντοτε «οργανωμένες δυνάμεις του ΕΠΑΜ» με τα πρακτικά της προεκλογικής εκστρατείας;
Τις απαντήσεις μπορούν να τις δώσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΕΠΑΜ, που φιλοξενήθηκαν στα γραφεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και σε πολλές περιπτώσεις καθοδηγήθηκαν από αυτούς που έχουν στην πλάτη τους εκλογικές αναμετρήσεις κι όχι μετεκλογικές απρέπειες.
Και κάτι τελευταίο. Εμείς στην Δημοκρατική Αναγέννηση δεν συνηθίζουμε τις αστοχίες μας να τις φορτώνουμε σε άλλους. Ούτε και τους λογαριασμούς μας. Όταν το ΕΠΑΜ εκπληρώσει τις εισέτι ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις του από την εκλογική σύμπραξη στην οποία μετείχε, ας αποτιμήσει και την ... προσφορά του σε αυτή.
Μέχρι τότε για όλους εμάς –εμάς που στερήσαμε τις οικογένειές μας για ν’ ανταποκριθούμε σε μιαν ακόμη εκλογική μάχη- το ΕΠΑΜ παραμένει, έκτος από ανάγωγο, παντελώς αναξιόπιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου