--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

“ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” – Σήμερα Πέμπτη η συγκέντρωση φίλων του κόμματος στο Ηράκλειο.

 Η τοπική κομματική Οργάνωση Ηρακλείου του “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να παραβεθούν την ΠΕΜΠΤΗ 29 Μαρτίου κι απο ώρα: 19.00, στην καφετέρια  BRAVO  (παιδότοπος)  περιοχή ΑΜΟΥΔΑΡΑ (αριστερά κι απέναντι από το Creta Beach Hotel).  Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και θα γίνει ενημέρωση για θέματα που αφορούν το κόμμα στις επερχόμενες εκλογές.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Κομματική τοπική Οργάνωση Ηρακλείου.

Πλατεία Κορνάρου 46 – 2ος όροφος – γραφ. 4

Τηλ. & Fax   2810-227766

e-mail:  syndesmosee_iraklioy@yahoo.gr  

Άνοιξε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Έλληνες πατριώτες από κάθε περιοχή της Πατρίδας, αποφασισμένοι να εκδιώξουν τους εκφραστές του ένοχου πολιτικού κατεστημένου που μας έφερε μέχρι εδώ αλλά και τα νέα υποκατάστατα του, δηλαδή τα “νέα” κόμματα που δημιουργούνται από τα ίδια άχρηστα, φθαρμένα και ακατάλληλα υλικά με μοναδικό σκοπό να γίνουν το ανάχωμα στη διαρροή των δύο μεγάλων κομμάτων, καταθέτουν τις υποψηφιότητες τους προκειμένου να αξιολογηθούν από την επιτροπή του κόμματος. ...
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός σε όσα έχει διακηρύξει κατά καιρούς και κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες που του τάζουν σίγουρες και χωρίς κόπο βουλευτικές θέσεις, συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε την 15η Αυγούστου στο Γουδή και ο οποίος έχει σαν κύριο στόχο μεταξύ άλλων, την τιμωρία όλων των υπευθύνων για την απώλεια της αξιοπιστίας της Πατρίδας και της υπερηφάνειας του Έλληνα και της Ελληνίδας.
Όσοι από τα μέλη μας έχουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία η οποία θα συνεχίζεται μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών από την κυβέρνηση – μαριονέτα, μπορούν να επικοινωνούν με τα κεντρικά μας γραφεία ή με το Γ. Γραμματέα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κο Θεόδωρο Διαμάντη στα τηλέφωνα 211 182 6004 και 6944989376.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου