--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Τα γερασμένα κόμματα που κατέστρεψαν μεθοδικά την Ελλάδα, τελειώσανε!

Βαγγέλη, γίνεται; Όχι, το αίμα ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)
O Βαγγέλης Βενιζέλος ρωτάει, δήθεν ρητορικά, αν γίνεται να υπάρξει αυτοδύναμη Ελλάδα. Και απαντάει μόνος του, προκαταλαμβάνοντας την απάντηση του λαού, ότι: «ναι γίνεται». Όμως η αλήθεια είναι άλλη.
Όχι, δεν γίνεται. Δεν γίνεται το γερασμένο να ξαναγίνει νέο. Δεν γίνεται από το ιδεολογικό κενό να προκύψει κάτι καινό. Δεν γίνεται τα μνημονιακά βαρίδια να σταματήσουν τη βύθιση της χώρας. Δεν γίνεται να υπάρξει αυτοδύναμη Ελλάδα με δουλικά μνημόνια. Δεν γίνεται η Ελλάδα και η Ευρώπη να υποταχθούν στη Γερμανία. Δεν γίνεται ανάπτυξη με ανεργία. Δεν γίνεται η χρόνια καταστροφικότατα του δικομματισμού να οδηγήσει σε χρόνια  δημιουργικότητα. Δεν γίνεται η ατιμωρησία των υπουργών να εξαφανίσει τη διαφθορά τους. Δεν γίνεται ο κομματισμός (που εξακολουθεί) να ενισχύσει την αξιοκρατία. Δεν γίνεται χωρίς αξιοκρατία να υπάρξει πρόοδος. Δεν γίνεται η παθητικότητα να εμπνεύσει την ενεργητικότητα. Δεν γίνεται το αίμα των αγανακτισμένων να πάει χαμένο.  ...

Δεν γίνεται Ελευθερία, χωρίς Δημοκρατία και Δικαιοσύνη και Αλήθεια.
Κάθε σύνθημα των εκπροσώπων της γενιάς της μεταπολίτευσης, ακούγεται στα αυτιά των νέων ανθρώπων σαν ψίθυρος. Σαν επιθανάτιος ρόγχος• είναι επιθανάτιος ρόγχος.

Ο μπαρπα-Μπένι ονειρεύεται. Ονειρεύεται την πράσινη αυτοδυναμία δίπλα σε μια μαύρη – πένθιμη Ελλάδα (βλ. ανάλυση σημειολογίας της νέας αφίσας του ΠΑΣΟΚ). Δεν συναισθάνεται την ενοχή του. Ότι είναι εκπρόσωπος ενός ελεεινού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, υπόδικου στις συνηδήσεις των πολιτών. Του διαπλεκόμενου συστήματος που ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή, την αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την προδοσία της Ελλάδας.
Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φωνάζει: "αρχίζουμε", για να ξορκίσει την ιστορική αλήθεια: ότι τελειώσανε. Το βλέπουμε στους γερασμένους ψηφοφόρους τους. Τα γερασμένα κόμματα που κατέστρεψαν μεθοδικά την Ελλάδα, τελειώσανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου