--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΠΑ-«σοκ» για το πόρισμα που βγάζει λάδι τον Παπακωνσταντίνου

Θυμήθηκαν την εποχή που ο Καραμανλής κάλυπτε σε όλα τον Ρουσόπουλο
 
Με έκπληξη η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε δυσφορία υποδέχθηκαν το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρούν ότι ο «χοντροκομμένος και άγαρμπος» τρόπος με τον οποίο επιχειρείται  η «συγκάλυψη» των ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξοργίζει, ενόψει εκλογών, ακόμα περισσότερο την κοινωνία. 

Ορισμένοι δε σημειώνουν με νόημα ότι το συγκεκριμένο πόρισμα «επαναφέρει στην μνήμη των πολιτών τις ημέρες που ο Καραμανλής επιχειρούσε να καλύψει τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τους βατοπεδινούς υπουργούς».

Επιπροσθέτως,  εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη κεντρική επιλογή – να «προστατευτεί» πλήρως δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου – αποτελεί στρατηγικό λάθος για ένα βασικό λόγο :συμβολίζει «συγκάλυψη» και όχι επιθυμία για ικανοποίηση του περι δικαίου αισθήματος των πολιτών.

Το γεγονός αυτό – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές – «ενδεχομένως να λειτουργήσει αρνητικά σε μια κρίσιμη για το κόμμα περίοδο που δείχνει να ανακάμπτει δημοσκοπικά». ...
Για τον λόγο αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη εκφράζουν τον προβληματισμό τους και ετοιμάζονται να εισηγηθούν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο πως «το κόμμα πρέπει να απαλλαγεί από τα αρνητικά βαρίδια» υπενθυμίζοντάς του τις καταστροφικές συνέπειες που είχε για τον κ. Κώστα Καραμανλή η επιμονή του να υπερασπίζεται όσους υπουργούς του εμπλέκονταν στα «γαλάζια» σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου