--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Φρένο ΔΝΤ σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για προεκλογικές υποσχέσεις!


Λίγες εβδομάδες προτού η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφασίζει να στείλει μήνυμα... τρίζοντας στην ουσία τα δόντια στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και δη στα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα να μη διανοηθούν να τάξουν για μία ακόμη φορά τον ουρανό με τ' άστρα στους ταλαίπωρους Έλληνες ψηφοφόρους!
Στο ΔΝΤ, όπως σημειώνει η Deutsche Welle, παρακολουθούν μάλιστα με προσοχή τις εξαγγελίες των κομμάτων. Αν και έχουν καταλήξει στην απόφαση να αποφύγουν ενέργειες που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως παρεμβάσεις στην ελληνική εσωτερική πολιτική (σ.σ. τι άλλες παρεμβάσεις να κάνουν, αφού είναι πλέον βασιλικότεροι του βασιλέως...) και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία επίκεινται εκλογές, "διακριτικά" διαμηνύουν στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα δυο κόμματα εξουσίας, που έχουν άλλωστε συνυπογράψει και υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο, να μην υποκύψουν σε λαϊκισμούς και υποσχέσεις.
Παρακολουθούν με προσοχή τις εξαγγελίες των κομμάτων και σημειώνουν ότι αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Νέας Δημοκρατίας να επιδιώξει και να προβάλει την πρόθεσή της να ακολουθήσει "ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής".
Σπεύδουν από την άλλη να συμπληρώσουν ότι αυτό θα πρέπει να αποφέρει ισοδύναμα δημοσιονομικά αποτελέσματα επιτυγχάνοντας τους στόχους που έχουν ήδη συμφωνηθεί και οι οποίοι, όπως επισημαίνουν με έμφαση, έχουν γίνει δημόσια αποδεκτοί και από τον Αντώνη Σαμαρά.
Προειδοποιούν, ωστόσο -για καλό και για κακό, ώστε να έχουν και το κεφάλι τους...
ήσυχο- ότι η στάση της νέας κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων, αποτελεί το "κλειδί" για να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο απρόσκοπτα η πρώτη αξιολόγηση της πορείας του νέου προγράμματος από την οποία θα κριθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης. Άλλωστε, ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Πόουλ Τόμσεν, μιλώντας στο London School of Economics, κατέστησε σαφές ότι η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.                                                                                                               Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου