--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΣΕΙΣ του ΣΕΕ για το κλείσιμο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 61/06 Σεπ 13 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, με την από 07 Ιουλ 13 δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου του, έχει εκδηλώσει  την πάγια αντιθεσή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποδυνάμωσης της αμυντικής ισχύος της χώρας, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την εθνική άμυνα.
Η τρόικα, συνεπικουρούμενη από τη διορισμένη εν Ελλάδι αντιπροσωπεία της, την ελληνική κυβέρνηση, εμμένει στο κλείσιμο των «Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων»  (ΕΑΣ),  λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας και της αντιπαραγωγικότητάς τους.


 Σπασμωδικές αντιδράσεις από κάποιους εκ των κυβερνώντων, για επικοινωνιακούς και μόνον λόγους, δεν πείθουν πλέον κανέναν.
 Πάγια τακτική των κομμάτων, που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, ήταν να φορτώνουν τις ΔΕΚΟ και τα ΝΠΔΔ με υπεράριθμους υπαλλήλους/ κομματικούς πελάτες, με αποτέλεσμα να διογκώνουν το κόστος παραγωγής και τελικά να τα καθιστούν προβληματικά, ελλειματικά και έτοιμα προς ξεπούλημα, έναντι πινακίου φακής!
Οι κυβερνητικοί συμπρωταγωνιστές, αρνούνται να λάβουν υπ’ όψιν τους τις προτάσεις που διατυπώνει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο «καισαρισμός» είναι η μόνιμη πολιτική συμπεριφορά τους και ότι η αποστολή που έχουν αναλάβει θα ολοκληρωθεί έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καταγγέλει την ενδοτική  συμπεριφορά της Κυβέρνησης, η οποία συνεχίζει να ενισχύει τις στρατιές ανέργων, που η ίδια έχει δημιουργήσει και εμμένει στη θέση του ότι «αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα και κατασκεύασαν την κρίση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτή».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου