--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 62/06 Σεπ 13
                Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, με αφορμή τα εγκαίνια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσε παρά να υπενθυμίσει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τι έλεγε ο «αγέρωχος», μέλλων τότε «σωτήρας της χώρας» κ.Σαμαράς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, στην 76η ΔΕΘ του 2011:

            «Έπρεπε να σιωπήσω στην πολιτική Παπανδρέου; Έπρεπε να συμμορφωθώ προς τις υποδείξεις; Έπρεπε να συνυπογράψω το λάθος; Γιατί; Για να γίνω αρεστός; Δεν είναι αυτή η πολιτική που ασκώ. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μέ ΄μαθαν! Και δεν είναι αυτή η Ευρώπη που πιστεύω!  Και κάτι ακόμα….με την πολιτική τους δεν διαλύουν μόνον την οικονομία. Δημιουργούν απογοήτευση, που γίνεται κατάθλιψη, που ήδη εξελίσσεται σε οργή. Και πυροδοτούν εκρήξεις, γιατί η οργή είναι πολύ κακός σύμβουλος. Λειτουργούν ακόμα διχαστικά, καλλιεργούν κοινωνικό αυτοματισμό… ό,τι χειρότερο! Στρέφουν την κοινωνία εναντίον του εαυτού της, αντί να ενώνουν διχάζουν, βάζουν στο στόχαστρο πότε τη μία κοινωνική ομάδα και πότε την άλλη. Πότε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, πότε τους καθηγητές, τους εστιάτορες, πότε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τους δημοσίους υπαλλήλους και τους στρατιωτικούς. Εξοντώνουν όλη τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους. Δημιουργούν μια ζούγκλα, που οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, που διαλύει τα πάντα και παραλύει τα πάντα. Είμαστε αντίθετοι, προφανώς, σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πυροδοτούνται. Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτηση του κόσμου».

            Τελικά αρκούσε να γίνει Πρωθυπουργός μιας τρικομματικής αρχικά κυβέρνησης, δικομματικής τώρα, με τις ψήφους ενός απελπισμένου και προδομένου λαού, που έδωσε πίστη σε  αυτές αλλά και άλλες παρόμοιες εξαγγελίες του, για να προσυπογράψει τα λάθη, για να διαλύσει την οικονομία, για να εξοντώσει την μεσαία τάξη και τους νοικοκυραίους, γα να πυροδοτήσει τελικά εκρήξεις.

Αν κατανοεί, ο κ.Σαμαράς την αγανάκτηση του λαού, αν επιθυμεί την ανόρθωση αυτής της χώρας πραγματικά, ας μας απαλλάξει από την παρουσία του, ακολουθούμενος και από όλα τα ετερόκλητα στελέχη και συνεργάτες του και  να είναι βέβαιος ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις με θέσεις πατριωτικές και συνάμα ευρωπαϊκές, που θα προσδώσουν την χαμένη αξιοπρέπεια στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία δυστυχώς ενεργεί και συμπεριφέρεται ως κοινός τοκογλύφος, κερδοσκόπος  και άπληστη εκμεταλλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου