--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΡΑΜΜΟΥ-ΒΙΤΣΙ


Χθές Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013  αντιπροσωπεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με επικεφαλής τον Β Αντιπρόεδρο του κόμματος, απέτισε φόρο τιμής στους ηρωικώς πεσόντες στο Γράμμο και το Βίτσι Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Στρατιώτες.
Τα στελέχη και τα μέλη  του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με όσες δυνάμεις διαθέτουν, ώστε το αδελφικό αίμα που χύθηκε εκεί να είναι το τελευταίο.

Όλη η υφήλιος γνωρίζει ότι οι Έλληνες
μεγαλούργησαν όταν έδρασαν σαν μια γροθιά.

Δυστυχώς όμως, ακόμη και σήμερα μέσα στην κρίση που αφανίζει τον Ελληνισμό, υπάρχουν συμπατριώτες μας υπηρέτες συμφερόντων, οι οποίοι αγωνίζονται να μας κρατούν περιχαρακωμένους σε ιδεολογίες του περασμένου αιώνα με σκοπό τη διασπορά της διχόνοιας.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει σκληρά και να τους θέσει στο περιθώριο . Μόνη λύση επιβίωσης της Πατρίδος σήμερα είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ η οποία όμως απαιτεί την άμεση διάλυση του υπάρχοντος σήμερα πολιτικού κατεστημένου.

Και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου