--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Όποιος φέρει την Ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων»

Ποινικοποιούν το Εθνικό μας σύμβολο!!!-Εντολή Σοκ: «Όποιος φέρει την Ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων»


Προσχηματική απαγόρευση της Ελληνικής σημαίας
Παροξυσμός Δένδια: Ελέγχονται όλοι όσοι φέρουν διακριτικά τησ Ελληνικής σημαίας στα ρούχα τους! Θεωρούνται εν δυνάμει μέλη της Χρυσής Αυγής και άρα ύποπτοι για κακουργηματικές πράξεις!!! Αστυνομικά όργανα σταματούν και υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο τους πολίτες!!!Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του!

Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!

Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.
Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: "Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;". Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: "Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο"!
Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: "Τι έκανα κύριοι;", ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: "Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε"! Ο κύριος σοκαρίστηκε: "Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;", ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: "Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις"!

Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: "Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;".
Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: 'Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί"!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: "Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;"!
Η απάντηση ήταν καταλυτική: "Ακόμη και αυτοί"!

Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!! Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες.
Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα:
 "Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας".
http://eleftherologion.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6862.html?spref=fb
ΠΗΓΗ: attikanea-hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου