--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το πραξικόπημα των εφέδρων, οι συλλήψεις βουλευτών και η τρόικα ΔΤ 66


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού, παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες ένα από τα πιο καλοστημένα προπαγανδιστικά παιχνίδια της Κυβέρνησης, με σκοπό τον πλήρη αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με τη στήριξη, πάντα, συγκεκριμένων ΜΜΕ και κάποιων στρατευμένων δημοσιογράφων τους.

Από τη μια, οι αστειότητες περί ανατροπής της Δημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση κάποιων εφέδρων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Ευτυχώς το προαναγγελθέν πραξικόπημα απετράπη χάρις στην έγκαιρη επέμβαση των δημοσιογράφων! Φυσικά όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε συζητήσεις και έκαναν δηλώσεις για την εφεδρεία μας, λησμόνησαν να πουν στον ελληνικό λαό ότι οι έφεδροι αυτοί, που τόσο λοιδωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν,  σε περίπτωση επιστράτευσης,  τον όγκο των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που θα κληθεί να υπερασπίσει την εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Από την άλλη, η με τυμπανοκρουσίες σύλληψη βουλευτών, που κατά την ειδησεογραφία ενέχονται σε εγκληματικές ενέργειες, έδωσε την αφορμή σε αλαλάζοντες «δημοκράτορες» να ζητούν τον αφανισμό ενός κοινοβουλευτικού  κόμματος, που το ψήφισαν 400 χιλιάδες Έλληνες. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι οπαδοί του συγκεκριμένου κόμματος, που συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στους βουλευτές τους, δεν ήταν παρά μερικές δεκάδες, αποδεικνύοντας έτσι παταγωδώς ότι αυτό το κόμμα, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ικανοποιήσει την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση κάποιων ψηφοφόρων και τίποτα παραπάνω. Οι ακραίες συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται, βρίσκουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού κάθετα αντίθετη και φυσικά τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και τα μέλη του.

Δυστυχώς όμως, μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των κατευθυνομένων ειδήσεων, δεν άκουσε ο ελληνικός λαός ότι η τρόικα που μας επεσκέφθη απέρριψε όλες τις προτάσεις για το εργασιακό, για τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, για τις αμυντικές βιομηχανίες μας, για τη ΛΑΡΚΟ, για τον τρόπο φορολόγησης των ακινήτων, το επίδομα θέρμανσης, την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και ότι θα επανέλθει με νέο πακέτο μέτρων, που φυσικά οι εδώ εντολοδόχοι της θα εφαρμόσουν χωρίς καμία αντίρρηση.

Οι ανακρίβειες που ακούσαμε διά στόματος πρωθυπουργού πριν μερικές ημέρες στη ΔΕΘ, για το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα, την ανάκαμψη και το ελληνικό  «success story» μαζί με την επαπειλούμενη επέλαση της τρόικας με νέα ανάλγητα μέτρα, επισκιάσθηκαν έντεχνα από τις συλλήψεις των βουλευτών της ΧΑ και την αποτροπή «πραξικοπήματος των εφέδρων».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός, όντας ώριμος πολιτικά, με κριτική σκέψη και ρεαλισμό, θα τοποθετηθεί απέναντι σε αυτούς που απειλούν την επιβίωσή του.Ο δοκιμαζόμενος και χρεωκοπημένος ελληνικός λαός απαιτεί λύση στα καθημερινά προβλήματα επιβίωσής του και προς αυτή την κατεύθυνση ελάχιστα μπορεί να περιμένει, από τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Καλό το τηλεοπτικό σήριαλ των τελευταίων ημερών αλλά το πρόβλημα δεν
είναι οι πρωταγωνιστές, παρά ο παραγωγός και οι σκηνοθέτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου