--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδικάζουμε τη βία ΔΤ65

Έκπληκτη η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε την πρόσφατη στυγνή πράξη της δολοφονίας συμπολίτη μας.

Οι αντιδράσεις πολλές και με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα του πως προσεγγίζει ο καθένας το θλιβερό περιστατικό. Ένα περιστατικό, που δεν επιτρέπει καμιά πολιτική εκμετάλλευση και που πρέπει να μας προβληματίζει. 
Ίσως το περιστατικό αυτό να εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της εννόμου τάξεως, υπό το πρόσχημα ακραίων πολιτικών αντιπαραθέσεων, που εδώ και καιρό πυροδότησε ένα καλά σκηνοθετημένο χαστούκι στα τηλεοπτικά πλατό των ΜΜΕ.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής  Ενότητας  καταδικάζει τις ακραίες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται, καταδικάζει τα εξτρεμιστικά στοιχεία είτε ανήκουν στην άκρα δεξιά είτε στην άκρα αριστερά, καταδικάζει τη βία και καλεί όλους τους πολίτες σε συνεχή επαγρύπνηση για αποφυγή της κατευθυνόμενης πόλωσης που επιδιώκουν ύποπτα κέντρα.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι αδικούμενοι Έλληνες έχουν την ανάγκη να συσπειρωθούν και να αποτινάξουν το φαύλο πολιτικό κατεστημένο και τα πολιτικά εκτρώματα που έχει δημιουργήσει, για να μπορεί να ελέγχει τη συλλογική αγανάκτηση και τη δικαιολογημένη οργή.
Ο ελληνικός λαός διαθέτει κρίση και ωριμότητα ώστε να μην παρασύρεται σε εμφυλιοπολεμικές  προβοκάτσιες  και ενωμένος και δυνατός θα βρει τον δρόμο για την «απελευθέρωση» της πατρίδας.

Ευχόμαστε το αίμα του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις του έθνους, σε μια αποφασιστική προσπάθεια για αποκατάσταση της δημοκρατίας και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών, σε ένα κράτος δικαίου και ασφάλειας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου