--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ Κο ΤΥΛΙΓΑΔΑ

ΣΧΕΤ:    Η από 15/9/13 επιστολή κ. Τηλιγάδα

κ. Τηλιγάδα,
Σε απάντηση της από 15/09/13 επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα εξής:
α. Ο Σύνδεσμος Εθνικής Εθνότητας σας υποδέχθηκε στις τάξεις του, στο Α' Έκτακτο Συνέδριο της 26/05/13 και έδωσε τη δυνατότητα στα, εκ του ΕΛΑΣ προερχόμενα μέλη μας, να διεκδικήσουν θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο, με πλήρως δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.
β. Μολονότι υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τους συνέδρους, σχετικά με την απόφασή σας να προσχωρήσετε στον ΣΕΕ διατηρώντας όμως την αυτοτέλειά σας, μια επιλογή που αντιβαίνει στο Καταστατικό του κόμματός μας, το παραβλέψαμε για χάρη της συσπείρωσης και της ενότητας. Άλλωστε εμείς, ως κόμμα, επιδιώκουμε την ενότητα και η αποδοχή σας, παρά την ύποπτη επιμονή σας να διατηρήσετε την αυτοτέλειά σας, έγινε στο όνομα της ενότητας, των κοινών στόχων και της συμπόρευσης.
γ. Η συμμετοχή των νέων μελών (ο κ. Σμυρλής ήταν παλαιό μέλος του ΣΕΕ) και ειδικά της κας Εξαρχουλάκου, όχι μόνον αγκαλιάσθηκε από όλους αλλά και το ΑΠΣ την ανέδειξε με πλειοψηφία ως Γενική Γραμματέα του κόμματος, θέση ιδιαίτερα τιμητική και πολύ σημαντική για τη λειτουργία μας. Επομένως ουδεμία μεροληπτική στάση υπήρξε για τους προερχόμενους εκ του ΕΛΑΣ.
δ. Η απόρριψη της πρότασης της κας Φωτεινού, περί αναθέσεως των καθηκόντων του εκπροσώπου τύπου σε εσάς, έγινε από το ΑΠΣ, που είναι και το μόνο αρμόδιο να αποφασίζει και να εγκρίνει το ποιος θα αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα. Ο ΣΕΕ δεν αποδέχεται κανένα πολιτικό αλισβερίσι με ανταλλάγματα θέσεων, επειδή εσείς ως πρόεδρος του ΕΛΑΣ στηρίξατε την προσπάθειά μας, επιδιώκοντας πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη και την επιβολή της δικής σας πολιτικής.

ε. Το θέμα του ΕΠΑΜ, έχει λήξει για τον ΣΕΕ, αφού ο πρόεδρός του, εκφράσθηκε σε δημόσιες τοποθετήσεις του κατά του ΑΠΣ, με απαράδεκτες εκφράσεις που μας ανάγκασαν να διακόψουμε κάθε συζήτηση και προσέγγιση με το ΕΠΑΜ. Αν εσείς επιθυμείτε να συμπλεύσετε με αυτούς που σας υβρίζουν, τότε είναι δικαίωμά σας, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ζητάτε ευθύνες από εμάς που αναλάβαμε την πρωτοβουλία συνεργασίας των μικρών κομμάτων,
που όπως τελικά αποδεικνύεται, μόνον στα λόγια θέλουν να φαίνονται ότι προσπαθούν για την ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος, προτάσσοντας με υποκρισία στα συνθήματά τους, τη δήθεν αγωνία τους για τη σωτηρία της Πατρίδας.
Τελειώνοντας, θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε την άσκοπη εκμετάλλευση των ζητημάτων, στα οποία αναφερθήκατε, με μόνο σκοπό τη στρατολόγηση μελών επ' ωφελεία του ΕΛΑΣ και εις βάρος του ΣΕΕ.
Αυτή η τακτική αδικεί τον ΕΛΑΣ και τα μέλη τα οποία εκπροσωπείτε.

Γεώργιος  Γερούλης
Απχος(Ι)
Πρόεδρος ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου