--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Εσύ έκανες το Σταυρό σου Μιχαλολιάκο;

Picture

του Ηλία Σχορετσανίτη
Οικονομολόγου, MSc


Ως έλληνες δε μπορεί παρά να είμαστε εκ φύσεως λαός φιλόξενος. Στεκόμαστε στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και ως εκ τούτου γνωρίσαμε ανθρώπους πολλών λαών στο πέρασμα των αιώνων. Γι’ αυτό και η ύψιστη θεότητα του ελληνικού πανθέου ήταν ο ξένιος Ζευς. Εξάλλου και οι ίδιοι οι έλληνες ως μετανάστες συνδράμαμε ουσιαστικά στο χτίσιμο του «αμερικάνικου ονείρου» και την ανοικοδόμηση της ευρωκτόνας Γερμανίας. 
            Όταν, όμως, σε υποχρεώνουν χωρίς να σε ρωτήσουν (συνθήκη Λισαβόνας) να φιλοξενήσεις πολύ περισσότερα άτομα απ’ όσα μπορείς, τότε είναι φύσει αδύνατον να είσαι φιλόξενος. Τότε σου στερούν τη δυνατότητα να προσφέρεις ως κοινωνία σε όλους το ίδιο αναγκάζοντας τους ίδιους τους φιλοξενούμενους να γίνουν άρπαγες για να επιβιώσουν. Ο παραλογισμός είναι ότι τα ΜΜΕ σε χαρακτηρίζουν γι’ αυτό το λόγο ρατσιστή. Σου λένε ότι δε συμπεριφέρεσαι καλά στους φιλοξενούμενούς σου, χωρίς να εξετάζουν καν εάν αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Σου λένε με άλλα λόγια «δεν υπάρχει δεν μπορώ, δε θέλω υπάρχει», θα τους δεχθείς μπορείς-δε μπορείς.

            Άλλοι φιλοξενούμενοι αράζουν και περιμένουν να τους ταΐσεις και να τους ποτίσεις παρασιτώντας και άλλοι καταλαβαίνοντας το πρόβλημα προσπαθούν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Προσπαθούν όχι να αλλάξουν το νέο τους περιβάλλον, αλλά να προσαρμοστούν σε αυτό και να γίνουν οργανικό κομμάτι του. Επιθυμούν να μάθουν ελληνική γραφή και ανάγνωση, να μορφωθούν, να εργαστούν τίμια, να γνωρίσουν τα ήθη και έθιμα της νέας τους πατρίδας. Αυτοί οι λίγοι είναι οι χρήσιμοι για τον τόπο μετανάστες. Δεν πήγαν οι έλληνες στη Νέα Υόρκη για να ψήνουν κοκορέτσι στη 5th Avenue την Κυριακή του Πάσχα, ούτε απαίτησαν να παρελαύνουν την 28η Οκτωβρίου στο Μόναχο.

            Αυτό που πρέπει πρωτίστως να κατανοήσουμε (και νομίζω ότι είναι σύμφωνοι όλοι εκτός της Χρυσής Αυγής) είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι ο,τι χρώμα δέρματος και αν έχουμε, γιατί ως ίσους θα μας κρίνει ο Τριαδικός μας Θεός. Αυτό, όμως, που μας κάνει ρατσιστές ενώπιον του φρικτού συστήματος προπαγάνδας, είναι ότι δεν ανεχόμαστε αυτούς που ζούνε εις βάρος της ξένιας Ελλάδος.  Όταν υψώσεις τη φωνή σου για την πολιτισμική και πνευματική άλωση της πατρίδος μας, γιατί τα πολιτικά ανδρείκελα επιτρέψανε να εισέλθουν πολλαπλάσιοι μετανάστες από το όριο ανοχής και αντοχής, γίνεσαι αυτομάτως ρατσιστής. Ίσως να αισθάνεσαι και ενοχές… Τι ανάποδος κόσμος!

            Κατά την άποψή μου δε θα πρέπει να μείνουν όσοι έχουν άδεια παραμονής, και όσοι δεν έχουν να απελαθούν. Ο νόμος δεν είναι ηθικός. Τι να κάνω αυτόν που έχει άδεια παραμονής και δε γράφει γρι ελληνικά; Τι χρησιμότητα έχει στο παιδί μου ο αγράμματος που μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια, αλλά έχει άδεια παραμονής; Ποια είναι τα ουσιώδη κριτήρια του κράτους για τη χορήγηση άδειας παραμονής και υπηκοότητας; Όσοι λίγοι είναι να παραμείνουν στη Ελλάδα είναι ανεπίτρεπτο να μη δώσουν εξετάσεις πάνω στην ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, ιστορία και πολιτισμό. Πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι ότι υπάρχει ανεξιθρησκία συνταγματικά κατοχυρωμένη, να χτίσουν ναούς ΜΟΝΟΙ τους και να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ήσυχα, μη παραβιάζοντας το ελληνικό κοινωνικό status quo. Η διασφάλιση της αφομοίωσής τους είναι επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη δικλίδα ασφαλείας της συνοχής του έθνους. Δε νοείται ξένος που να μη γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά τον εθνικό μας ύμνο και να αιτείται για ελληνική ιθαγένεια.

            Θλίβομαι, γιατί οι σύγχρονοι πολιτικοί κατάφεραν να μας αναγκάσουν να βάλουμε ως επιλογή διαμαρτυρίας στη βουλή τη Χρυσή Αυγή. Δικό τους κατόρθωμα είναι. Ναι, αυτών των «πολιτισμένων πολιτικών» που διαπραγματεύονται δουλικά εις τας ευρώπας, με το σύνδρομο διπολικής προσωπικότητας. Θλίβομαι γιατί την όρισαν ως τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του πατριωτισμού και του Χριστού στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Αυτούς που μαστιγώνουν λεκτικά όποιον ισχυρίζεται ή διαφαίνεται ότι είναι αντιφασίστας (δηλαδή αυτοαποκαλούνται φασίστες) τους φέρανε σε θέση κραταιά να μονοπωλούνε τον πατριωτισμό και το ελληνορθόδοξο πνεύμα. Φευ!  Ακόμη και στα κοντομάνικά τους το «Χρυσή Αυγή» είναι γραμμένο με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά. Οι σκίνχεντς του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Μ. Αλεξάνδρου, του Βυζαντίου και του ’21 μαζί!

            Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, γιατί το ίδιο το σύστημα επιδιώκει να είναι ισχυρή με τη μέθοδο της απαγωγής. Αποκλείεις αγαπητέ αναγνώστη μετά τις επόμενες εκλογές να σου πούνε: «Μπροστά στην αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και τον κίνδυνο να αναλάβουν τα ηνία της χώρας φασιστικές-ακροδεξιές δυνάμεις προκαλώντας άμεσα άτακτη χρεωκοπία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αποφασίσανε να συμπράξουν σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και σωτηρίας». Πώς θα σου φανεί;

            Προσφάτως ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε δηλώσεις (ξανά) για τον αθλητή Γιάννη Αντετοκούμπο, Νο 15 στα ντραφτ του ΝΒΑ. Εν ολίγοις μας είπε ότι έπρεπε να συλληφθεί και αυτός και η οικογένειά του και να πάνε στην Καλογρέζα, με το δεξί του χέρι κ. Κασιδιάρη να γελάει. Σε προηγούμενες δηλώσεις του τον είχε παραλληλίσει με «χιμπατζή με σημαία». Ο Αντετοκούμπο, όμως, και ελληνικής παιδείας έτυχε και χριστιανός ορθόδοξος είναι. Ούτε κοιλιόδουλος είναι, ούτε του χτύπησε η ναζιστική μπιέλα στο κεφάλι.

           Αυτό που ενοχλεί τον κ. Μιχαλολιάκο είναι το χρώμα του δέρματός του. Όταν υμνούσε, όμως, τον Φύρερ στο άρθρο του «Χίτλερ για χίλια χρόνια» το 1987, ξεχνούσε προφανώς ότι υπήρξαν στην ιστορία αυτοκρατορίες που ξεπέρασαν σε μακροβιότητα ακόμη και το χιλιετές κοντόφθαλμο και ανθρωποκτόνο όραμα του πρότυπού του. Το Βυζάντιο, η Ρωμανία, κρατήθηκε για 11 αιώνες, ενώ ο Χίτλερ για λίγα χρόνια. Σταγόνα στον ωκεανό κ. Μιχαλολιάκο. Στο βυζάντιο αυτοκράτωρ μπορούσε να γίνει οποιοσδήποτε, είτε μαύρος, είτε κίτρινος, είτε άσπρος αρκεί να μιλούσε την Ελληνική γλώσσα και να ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος.

          «Η λέξη Έλληνας δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη Έλληνας αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.», γέροντας Παΐσιος.

          Ο Γιαννάκης ο Αντετοκούμπο πήγε στην εκδήλωση επιλογής των ντραφτ στην Αμερική με την ελληνική σημαία στην αγκαλιά και μόλις άκουσε το όνομά του το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε ο σταυρός του (το «mega μου» φυσικά έκοψε το σταυρό από το βίντεο του ρεπορτάζ…). Ο «μαύρος υπανάπτυκτος λαθρο-Γιαννάκης» έκανε το σταυρό του κ. Μιχαλολιάκο. Εσύ έκανες ποτέ το σταυρό σου πριν ανέβεις στο βήμα της βουλής; Έκανες ποτέ το σταυρό σου πριν πας στο ΑΤΜ να πάρεις το μισθό που σου δίνουμε; Κάνατε ποτέ με τη σύζυγό σας το σταυρό σας πριν ανοίξετε τα στόματά σας να καταβροχθίσετε τη μπουκιά σας;

Σχορετσανίτης Ηλίας
Οικονομολόγος, MSc
Πρόεδρος Νομαρχιακής Καρδίτσας ΣΕΕ

ΥΓ1 Εγώ λέω να φύγουν από τη χώρα οι χοντροί. Καταναλώνουν πολύ φαγητό και το στερούν από τα ελληνόπουλα που δεν έχουν να φάνε. Πώς σας φάνηκε η νέα ιδεολογία για χίλια χρόνια;

ΥΓ2 Για την ιστορία, με τον αθλητή Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ουδεμία σχέση έχω.

ΥΓ3 Πολλές από τις επερωτήσεις που κάμει η Χρυσή Αυγή στη βουλή είναι ορθότατες και άξιες συγχαρητηρίων. Το ότι αφήνουν οι λοιποί πολιτικοί με τις σκόπιμες παραλείψεις τους να τις εκφράζει μονοπωλιακά η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου