--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή και Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Καλημέρα σε όλους.
Οι αναρτήσεις στο fb από μέλη μας αποτελούν προσωπικές απόψεις των μελών και όχι θέσεις του ΣΕΕ οι οποίες εκφράζονται μέσω των δηλώσεων του προέδρου του και των επίσημων ανακοινώσεων του κόμματος. Ως προς τη θέση μας σχετικά με το κόμμα της ΧΑ προσυπογράφουμε το κείμενο του προέδρου του ΣΕΕ που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Το fb είναι ένας τόπ

ος ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων οι οποίες αναλυόμενες βοηθούν κατά τη διαμόρφωση θέσεων του κόμματος το οποίο και τις αφουγκράζεται ανελλιπώς.
Επί της συγκεκριμένης ανάρτησης του onalert, είναι γνωστή η θέση του ιστότοπου απέναντι στο κόμμα της ΧΑ και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερβολική τουλάχιστον.
Η δική μου άποψη είναι ότι η αναφορά του προέδρου της ΧΑ στις ΕΔ είχαν σωστά σημεία εκτός από τα παρακάτω με τα οποία διαφωνώ.
1. Οι ΕΔ δεν αποτελούν τη φυσική αριστοκρατία του λαού καθόσον ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός όπως προβλέπει το Σύνταγμα του, η ιδιοσυγκρασία του, η αγάπη του προς την ελευθερία αλλά και η ιστορία του, θα υπερασπισθεί την Πατρίδα με κάθε κόστος.
2. Η επιλογή αρχηγών από το ΝΑΤΟ ίσως μπορεί να μπαίνει άνετα στο μυαλό του καθενός, αλλά μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι για να κάνουν τις δουλειές τους θα επέλεγαν τους Παναγιωτάκη, Γράψα, Φράγγο και τόσους άλλους. Ο ΣΕΕ εμπιστεύεται όλους όσους φορούν το Εθνόσημο και πιστεύει ότι όλοι μας θα κάνουμε στο ακέραιο το καθήκον μας.
Η ΧΑ δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε σήμερα. Έχει (η φυσική της ηγεσία) μια ιστορία που πρέπει όλοι μας να την αναγνώσουμε με προσοχή γιατί η πορεία της χώρας θα επηρεαστεί στο έπακρο από το συγκεκριμένο κόμμα. Η αγάπη για την πατρίδα και η αγανάκτηση των ψηφοφόρων της προς το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, εύχομαι να μην τους τυφλώσει και να μπορέσουν να δουν καθαρά όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή. Οι υπηρετούντες στις ΕΔ αποτελούν μία τάξη Δημοκρατών Πατριωτών οι οποίοι από την μεταπολίτευση αντιμετωπίζονται σαν ομάδα τρίτης κατηγορίας από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Και αν δεν υπήρχε η προσπάθεια του ΣΕΕ σε αυτές τις εκλογές, κανείς πρώην ένστολος δεν θα υπήρχε στη Βουλή όπως ήταν σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι εμφανής η προσπάθεια αρχηγών κομμάτων όπως της ΧΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και του ΛΑΟΣ, να εκμεταλλευθούν αυτή την αγανάκτηση των ένστολων (πρώην και νυν) και χρησιμοποιώντας κάθε μέσο αλλά και τις πολιτικές τους αερολογίες να τους εντάξουν στους ψηφοφόρους τους. Ελπίζω να έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πιο καθαρά το ρόλο μας μέσα στη χώρα και να ανταποκριθούμε επιτέλους σε αυτόν.

Πανταζής Βασίλειος
Αξκός ε.α.
Μέλος ΑΠΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

2 σχόλια:

  1. Οταν το κύμα των αγανακτησμένων δει καθαρά τότε θα καταλάβουν ότι η μοναδική δημοκρατική λύση είναι ο Σύνδεσμος.Τότε θα δείτε τα απλά αυτά bloggs να αδειάζουν την Χ.Α και θα ανεβάζουν ιον Σύνδεσμο. Και αυτό δεν θα αργήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει όμως ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ(ολογράφως για να μας μάθουν όλοι)να δραστηριοποιθεί με εκδηλώσεις,παρεμβάσεις,κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή