--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ΜΟΥΣOΥΛΜΑΝΟΙ VS ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012,  16:35

Βίαιη εξέλιξη στο συλλαλητήριo των μουσουλμάνων

Έκρυθμη είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν ξεσπάσει επεισόδια ανάμεσα στην Αστυνομία και σε Μουσουλμάνους που διαδηλώνουν κατά της αντι-ισλαμικής ταινίας, η οποία, όπως υποστηρίζουν, προσβάλλει τον Μωάμεθ.

Οι συμπλοκές σημειώνονται στην Αιόλου και τη Σταδίου. Οι διαδηλωτές εκτοξεύουν αντικείμενα κατά της Αστυνομίας, η οποία απαντά με δακρυγόνα. Όλοι οι δρόμοι στην περιοχή είναι κλειστοί. Οι διαδηλωτές θέλουν να περάσουν από την περιοχή για να κατευθυνθούν προς την αμερικανική πρεσβεία.

Επεισόδια στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου

Δύο διαδηλωτές έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα επεισόδια που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και μουσουλμάνους που διαμαρτύρονται για την ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων». 

Οι συγκρούσεις έχουν μεταφερθεί αυτή την ώρα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Οι διαδηλωτές εξακολουθούν να εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των ΜΑΤ, που απαντούν με δακρυγόνα.
newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου